14 Disember, 2014

[Giveaway] Hello from Canada

32 ulasan
Assalamualaikum Dan Selamat Berhujung Minggu...

[Giveaway] Hello from Canada ~ Dah lama rasanya idah tak join mana² GA atau segmen... bukan nyer tak nak join... tapi kesibukan yang  melanda sejak kebelakangan ini... nak buat entry untuk blog sendiri pun curi² masa... nak blogwalking?... ermmm kelautt... alhamdulillah... pagi minggu ni berkesempatan untuk join GA dari si cantik manis yang berada di Canada... kot ada rezeki dapat FM dari Canada kan... :D


[Giveaway] Hello from Canada

12 Disember, 2014

Shopping Baju Sekolah Di Kajang

30 ulasan
Assalamualaikum...

Shopping Baju Sekolah Di Kajang

Shopping Baju Sekolah Di Kajang ~ Alhamdulillah... minggu pertama cuti sekolah kali ini idah dah setelkan beli baju sekolah anak²... kami beli di Ali Store Kajang... en. suami ajak beli awal² kali ni... katanya takut saiz habis... nanti leceh nak kena pergi cari kat tempat lain pula kan... dan beli awal² nie tak perlu la berasak²... ;)



11 Disember, 2014

Piala AFF Suzuki Tahniah Harimau Malaya

14 ulasan
Selamat Malam... :D

Piala AFF Suzuki Tahniah Harimau Malaya

Piala AFF Suzuki Tahniah Harimau Malaya ~ Hooraayyy...!!! Malaysia berjaya menewaskan Vietnam separuh akhir dengan aggregat 5-4... Tahniah Harimau Malaya...! Tahniah Malaysiaa...!! kemenangan ini secara langsung melayakkan Malaysia untuk ke final melawan Thailand..


Belajar Makan Guna Tangan

15 ulasan
Assalamualaikum...

Belajar Makan Guna Tangan

Belajar Makan Guna Tangan ~ Anak² Idah memang sejak umur mereka satu tahun... idah akan ajar mereka makan sendiri... termasuklah Ayesha... :)


10 Disember, 2014

09 Disember, 2014

Hadiah #FarahEdyWeddingAnniversary Dah Sampai

16 ulasan
Assalamualaikum Dan Selamat Petang... :)

Hadiah #FarahEdyWeddingAnniversary Dah Sampai

Hadiah #FarahEdyWeddingAnniversary Dah Sampai ~ Bulan lepas idah dapat meneka soalan dengan betul sempena dengan Ulang Tahun Perkahwinan Blogger Farah... ahhaa... dah sampai pun hadiah nyerr... huhuhu... 


Kita Tidak Mampu Puaskan Hati Semua Orang

14 ulasan
Assalamualaikum...

Kita Tidak Mampu Puaskan Hati Semua Orang

Kita Tidak Mampu Puaskan Hati Semua Orang ~ Dalam hidup ini selalunya memerlukan kita untuk membuat pilihan... samada kiri atau kanan... samada mahu dengan tidak... samada pasangan atau keluarga... sahabat atau karier... apa pun pilihan kita... pastinya kita inginkan pilihan yang kita buat adalah yang terbaik bagi semua orang disekeliling kita kan... dan selalunya keputusan itu dibuat tanpa mengambilkira diri kita sendiri... Aku memang tidak sempurna kerana itu aku disebut manusia...


05 Disember, 2014

Top Komentator November Dunia Sementara Acikidah

25 ulasan
Assalamualaikum...

Top Komentator November Dunia Sementara Acikidah ~ Minggu pertama Disember 2014 hampir meninggalkan kita... widget pun sepatutnya dah bertukar ke Disember... blogger lain lama dah beri penghargaan kepada top komentator di blog mereka bagi bulan November... idah saja yang ketinggalan zaman... :(


Errmm... nak buat macam mana kan... masa mencemburui diri ini... ada waktu kita sibuk... ada waktu kita lapang... jadi terpaksa mengikut saja apa yang telah ditentukan... okay tak nak buat luahan hati panjang berjela... terus pada tajuk... :)

Top Komentator November Dunia Sementara Acikidah

02 Disember, 2014

Pengalaman Pertama UPSR

20 ulasan
Assalamualaikum...


Pengalaman Pertama UPSR ~ Keputusan UPSR 2015 bagi seluruh Malaysia telah diumumkan minggu lepas... namun, sehingga ke hari ini... kesan dari keputusan tersebut masih lagi terasa... samada yang gembira mahupun yang berduka...



Ini merupakan pengalaman pertama idah sekeluarga menghadapi peperiksaan UPSR ini... teruja, berdebar, sedih, gembira, penat... semuanya bercampur baur... terutama buat anak sulung idah...


Pagi Rabu (16/11/2014) idah menemaninya ke sekolah untuk mengambil keputusan... memang jelas nampak diwajahnya yang dia takut dan risau... namun sebagai ibu... idah hanya mampu memberi kata² penyedap hati buatnya...

01 Disember, 2014

Minggu Lepas Minggu Yang Memenatkan

12 ulasan
Assalamualaikum...

Minggu Lepas Minggu Yang Memenatkan

Minggu Lepas Minggu Yang Memenatkan ~ Mungkin bukan idah sorang saja yang menganggap minggu lepas adalah minggu yang paling memenatkan dan paling sibuk... rasanya pasti ramai lagi terutama yang bergelar ibu atau bapa di luar sana kann...



25 November, 2014

Keputusan UPSR 2014 Esok Semak Secara Online

24 ulasan
Assalamualaikum...

Keputusan UPSR 2014 Esok Semak Secara Online

Keputusan UPSR 2014 Esok Semak Secara Online ~ Esok Rabu 26 November 2014 adalah merupakan hari yang penuh debaran bagi ibubapa dan anak² yang telah menduduki Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) baru² ini...


Nabihan & Little Caliphs Grand Ihtifal

9 ulasan
Assalamualaikum...
 

Nabihan & Little Caliphs Grand Ihtifal ~ Minggu lepas merupakan minggu terakhir sesi persekolahan 2014... jadi banyak la sekolah yang mengadakan Majlis Anugerah Kecemerlangan, Majlis Khatam Quran, Majlis Tamat Persekolahan & Konsert dan tidak kurang juga yang mengadakan Ihtifal... :)


Nabihan & Little Caliphs Grand Ihtifal

Ahad lepas adalah giliran sekolah Nabihan mengadakan Ihtifal dan Konvo bagi anak² yang tamat pra persekolahan mereka... majlis telah diadakan di Auditorium, Muzium Negara, KL... :D pihak Little Caliphs telah membuat 2 sesi upacara... iaitu sesi pagi bagi anak² 6 tahun manakala bagi anak² 5 dan 4 tahun diadakan pada sesi petang pula... kerana setiap sesi tersebut mereka telah gabungkan 4 buah sekolah. Little Caliphs Bandar Tun Hussein Onn, Mahkota Cheras, Damai Mewah dan Hulu Langat... :) oleh kerana idah ada 2 anak yang bersekolah di LC... jadi idah kena datang sesi pagi dan juga petang... huhuhu... 1 hari layan konsert jerrr... phhewww.... :D


24 November, 2014

Cuti Sekolah Datang Lagi

21 ulasan
Assalamualaikum...

Cuti Sekolah Datang Lagi

Yeeyyy..!!! Cuti Sekolah Datang Lagi... :D pastinya adik² akan seronok kan... yer laa... tak payah bangun awal pagi nak ke sekolah lagi dah... hehehe... kasut sekolah pun tak payah cuci kan...



21 November, 2014

Kata Hikmat ~ Belajarlah Redha Dengan KetentuanNYA

13 ulasan
Assalamualaikum...

Kata Hikmat ~ Belajarlah Redha Dengan KetentuanNYA

Kata Hikmat ~ Belajarlah Redha  ~ Yang kita dapat tidak semestinya yang kita pinta... yang kita minta belum tentu yang terbaik buat kita... yang terbaik buat kita tidak semestinya Allah suka... Belajarlah redha dengan apa yang kita ada... itulah yang terbaik buat kita... walaupun itu bukan yang kita suka...

Selamat petang... salam jumaat dan selamat berhujung minggu... 
Semoga kita berjaya mendidik hati kita untuk redha dengan segala ketentuanNYA...  :*

19 November, 2014

Diskaun Kompaun Saman Trafik DBKL Hingga 31 Disember 2014

16 ulasan
Assalamualaikum...

Diskaun Kompaun Saman Trafik DBKL Hingga 31 Disember 2014

Diskaun Kompaun Saman Trafik DBKL Hingga 31 Disember 2014 ~ Ahhaa... diskaun datang lagi... huhuhu... macam sale hujung tahun plak ek.... :D okay kepada anda yang ada kompaun atau saman trafik DBKL.... ini adalah berita baik buat anda... hahaha... termasuk la untuk diri ku ini... 


Pelajar Cemerlang PSRA 2014 Mumtaz

20 ulasan
Assalamualaikum...

Keputusan PSRA Atikah

Pelajar Cemerlang PSRA 2014 Mumtaz ~ Keputusan Penilaian Sekolah Rendah Agama (PSRA) 2014 bagi seluruh negeri Selangor telah diumumkan minggu lepas... Syukur alhamdulillah... seperti yang ustaz beritahu babah sebelumnya... Atikah berjaya mendapat Mumtaz bagi keseluruhan subjek dan sekaligus menjadi seorang dari 3 pelajar terbaik dalam darjah... Good Job Kakak...! (y)


18 November, 2014

Ayesha Tak Pakai Pampers Lagi

18 ulasan
Assalamualaikum...

Ayesha Tak Pakai Pampers Lagi


Alhamdulillah... Ayesha Dah Tak Pakai Pampers Lagi... yeeyyy...!!! <:-P Well done Ayesha...(y) jimat sikit duit babah kan... huhuhu...


Menang GA Sempena #FarahEdyWeddingAnniversary

18 ulasan
Assalamualaikum & Salam Ceria Semuaa... ;)

Menang GA Sempena #FarahEdyWeddingAnniversary

Menang GA Sempena #FarahEdyWeddingAnniversary ~ lalalala... mood happy la sangat ni kan... :D yer laa... nak bagitau satu dunia yang akak menang simple giveaway yang dianjurkan oleh Blogger Meletops Kebabumm... yakni Blogger Farah Wahyda... <:-P <:-P <:-P

17 November, 2014

Blueberry & Nutella Cheese Tart Untuk Anak-Anak

17 ulasan
Assalamualaikum...

Blueberry & Nutella Cheese Tart Untuk Anak-Anak ~ Pagi semalam sebelum keluar untuk urusan luar idah... :D sempat buat Blueberry Cheese Tart untuk anak-anak di rumah... sebenarnya yang lebih mintak tu ialah bapak nyerr... huhuhuhu.... dah lama pun idah tak buat... bukan apa... nanti idah makan cheese banyak... gomoks... hahahaha... :D


Blueberry & Nutella Cheese Tart Untuk Anak-Anak

Motivasi Diri ~ Bermula Untuk Menjadi Hebat

9 ulasan
Assalamualaikum & Salam Ceriaa... :)

Motivasi Diri ~ Bermula Untuk Menjadi Hebat

Kita tidak perlu menjadi hebat untuk memulakan, tetapi kita perlu bermula untuk menjadi hebat...

11 November, 2014

Keputusan Ujian PSRA 2014 Diumumkan

19 ulasan
Assalamualaikum...

Keputusan Ujian PSRA 2014
Sumber : http://www.rakyatnews.my/


Keputusan Ujian PSRA 2014 telah diumumkan hari ini... pasti mendebarkan bagi ibubapa dan anak² yang menduduki ujian ini kan... :)


Motivasi Diri ~ Jangan Cuba Jadi Orang Lain

13 ulasan
Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Motivasi Diri ~ Jangan Cuba Jadi Orang Lain

Motivasi Diri ~ Jangan sekali-kali cuba untuk menjadi orang lain, ia akan menjadi sukar untuk berjaya.
Kembangkan kemampuan dan capai matlamat kita.

06 November, 2014

Saya Agak Sibuk Hari Ini

23 ulasan

Saya Agak Sibuk Hari Ini
Sumber : http://www.wpclipart.com/

Saya Agak Sibuk Hari Ini ~ Assalamualaikum dan salah ceria... :) semoga pagi yang dingin ini membawa sejuta rahmat buat kita semua... hari ini nampaknya hari yang sibuk buat idah... ada tugas yang perlu diselesaikan hari ini... tapi nakk juga mengomel di sini kannn... hehehe... 


05 November, 2014

My Sleeping Beauty ~ Tanpa Bicara #31

16 ulasan
Salam Di Petang Hari... :)

My Sleeping Beauty ~ Tanpa Bicara #31 :)

My Sleeping Beauty ~ Tanpa Bicara #31

Nasi Lemak Daun Pisang Lagi Pagi Ini ~ Tanpa Bicara #30

12 ulasan
Assalamualaikum..

Nasi Lemak Daun Pisang Lagi Pagi Ini ~ Tanpa Bicara #30

Nasi Lemak Daun Pisang Lagi Pagi Ini ~ Tanpa Bicara #30

Alhamdulillah...! Tapi kali ini orang lain pula yang sponsor... 
TQ Mr. Raj... ;)

Ranking Alexa Dunia Sementara Acikidah Pada 05.11.2014

7 ulasan
Assalamualaikum Dan Selamat Pagi... :)

Ranking Alexa Dunia Sementara Acikidah Pada 05.11.2014
 

Ranking Alexa Dunia Sementara Acikidah Pada 05.11.2014


  Global Rank: 235,306
Rank In Malaysia: 2,803
Links in: 142
Sumber: rujuk SINI
 

Kali terakhir idah check Ranking Alexa Dunia Sementara Acikidah ini... adalah pada 13.09.2014... dekat nak dua bulan... baru nak check semula... hahaha... dan lihat lah hasilnya... merudummm...(n) aduhaii... nak turunkan rank tu punyalah siksa... nak naikkan haaa kejap jer kan... :'( haa tu laaa menghilang lagi berminggu²... haa inilah akibatnya... kuang3x.... meh check tengok...



  Global Rank ↑ 8,554
Rank In Malaysia ↑ 967
Links in ↑ 6
 

Perghhh... dekat 10 ribu naik nyer... hahahaha... padan muka ko idah... kena kerja keras la lepas nie nampak gaya nyerr... huhuhu... X_X ermm... ranking alexa ini adalah sebagai kayu pengukur prestasi bulanan blog kita... kira macam KPI laa... 



Apa pun idah tetap nak ucapkan jutaan terima kasih kepada para pengunjung setia blog ini... <3<3 anda lah penguat semangat... anda lah sumber inspirasi dan anda lah yang telah menceriakan hari² idah... tanpa kunjungan kalian... rasanya berkubur dah kot blog nie... hehehe... 


Okay la semoga kalian semua sukses dalam apa sahaja yang korang lakukan... dan berbahagia hendaknya... jumpa lagi... ;)


04 November, 2014

Adik Ahmad Rafikin Azman Ditemui Maut

14 ulasan
Assalamualaikum...

Adik Ahmad Rafikin Azman Ditemui Maut

Al-fatihah buat Adik Ahmad Rafikin Azman, 16 yang telah ditemui maut petang tadi... arwah ditemui tersepit dicelah batu... tidak jauh dari trek kejohanan maraton itu... 


Reunion Pelajar Sekolah Convent Peel Road 88-92

20 ulasan
Assalamualaikum...

Reunion Pelajar Sekolah Convent Peel Road 88-92


Reunion Pelajar Sekolah Convent Peel Road 88-92 ~ Ini merupakan buat pertama kalinya idah hadiri reunion sekolah menengah kami... teruja, happy, sedih, terharu, segala macam perasaan bercampur baur... :D al-maklum jer la... nak jumpa kembali rakan² sekolah yang dah terpisah lebih 20 tahun kan...


Hadiah Lucky Draw Reunion CPRianz

14 ulasan
Assalamualaikum...

Hadiah Lucky Draw Reunion CPRianz - weekend baru nie... idah hadiri reunion sekolah... woww...!!! pelbagai hadiah² menarik yang telah disediakan oleh para comittee untuk event tersebut... memang terbaekkk (y)... macam² adaaa...

 

Hadiah² ini adalah untuk lucky draw @ cabutan bertuah dan juga hadiah untuk pemenang beberapa games yang dirancangkan sepanjang event itu berlangsung... :) dan hadiah utamanya adalah baucer penginapan di Hatten Hotel Melaka untuk 2 hari 1 malam... ermmm... best kan... :D



Jom lihat hadiah² yang menarik iteww... ;)

Hadiah Lucky Draw Reunion CPRianz

03 November, 2014

CPUV Nuffnang : Oktober 2014

21 ulasan
Assalamualaikum...

CPUV Nuffnang : Oktober 2014

CPUV Nuffnang : Oktober 2014 - Oktober telah berlalu pergi... November pula datang menyapa... namun bukan sedikit yang ditinggalkan oleh Oktober... :) Alhamdulillah... rezeki oktober melimpah ruah...


31 Oktober, 2014

Tanam Pokok Herba, Sayuran Dalam Tong Polisterin

19 ulasan
Assalamualaikum...

Tanam Pokok Herba, Sayuran Dalam Tong Polisterin

Tanam Pokok Herba, Sayuran Dalam Tong Polisterin - Woww... teruja tak uols tengok gambar di atas ini... :D haa... pokok² herba dan sayuran ditanam di dalam tong polisterin atau kotak kayu... <3<3

 

Nasi Lemak Daun Pisang Buat Teman Sepejabat

14 ulasan
Assalamualaikum Dan Salam Jumaat... :)

Nasi Lemak Daun Pisang Buat Teman Sepejabat

Nasi Lemak Daun Pisang Buat Teman Sepejabat - Pagi ini idah datang kerja bersama 35 bungkus Nasi Lemak... dan semestinya untuk dimakan bersama rakan² dan adik² sepejabat idah yang disayangi... :D


30 Oktober, 2014

Pasang Top Komentator Bulanan

21 ulasan
Assalamualaikum...

Pasang Top Komentator Bulanan

Malam² nie dok godek² blog... tiba² terasa pula nak pasang widget Top Komentator Bulanan kat blog nie... :D blogger lain dah berkurun pasang... akak jer yang baru terbuka hati nak pasang... hehehe...



Makanan Untuk Gelandangan Oleh Al-Waasi Dan PandanPrihatin

15 ulasan
Assalamualaikum...


Makanan Untuk Gelandangan Oleh Al-Waasi Dan Pandan Prihatin - Program edaran makanan untuk gelandangan di sekitar Pusat Bandar Kuala Lumpur diteruskan lagi pada malam cuti sempena Deepavali baru² ini oleh team Al-Waasi dengan kerjasama NGO Pandan Prihatin... :) 



Barisan Aktivis Al-Waasi Dan Pandan Prihatin

29 Oktober, 2014

Himpunan Di Istana Kehakiman Putrajaya ~ Tanpa Bicara #29

12 ulasan
Assalamualaikum...

Entry khas buat rakan² yang berhimpun di Istana Kehakiman Putrajaya siang tadi dan semalam bagi menuntut Perbicaraan Yang Adil... caiyokk...!! (y) Rakyat Hakim Negara...



Himpunan Di Istana Kehakiman Putrajaya ~ Tanpa Bicara #29


Motivasi Diri ~ Berapa Kali Kita Jatuh Tidak Penting

14 ulasan
Assalamualaikum... :)

Motivasi Diri ~ Berapa kali kita jatuh dalam hidup ini tidak penting, yang penting adalah berapa kali kita bangun dari jatuh...

Motivasi Diri ~ Berapa Kali Kita Jatuh Tidak Penting


28 Oktober, 2014

Segmen Awesome Blogger Bloglist

11 ulasan
Segmen Awesome Blogger Bloglist

Segmen Awesome Blogger Bloglist bakal berlangsung dari 24 Oktober 2014 hingga 30 Oktober 2014. Tujuannya untuk mengumpul para blogger untuk disenaraikan dalam bloglist blog ini sambil berblogwalking ke blog para blogger. Semua yang join akan disenaraikan dalam bloglist 'AWESOME BLOGGER'.



Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist 2015

12 ulasan

Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist 2015
Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist Jan-Jun 2015 kini bermula. Penyertaan dibuka mulai hari ini sehingga 30 Disember 2014.


Sungai Congkak Destinasi Riadah Hujung Minggu

22 ulasan
Assalamualaikum...


Sungai Congkak Destinasi Riadah Hujung Minggu idah sekeluarga baru² ini... seronok sangatt..! lama tak piknik dengan anak²... :) 



Sungai Congkak Destinasi Riadah Hujung Minggu

27 Oktober, 2014

I'm Backk..! :D

15 ulasan
I'm Backk..!

Assalamualaikum...


Ahha... I'm Backk!!... :D fuhh.... fuhh... fuh.... banyak nyer sawanggg... jenuh nak mengemaskannyer nie... :D 


10 Oktober, 2014

Soto Padang Berulam Ranting Berduri

35 ulasan
Assalamualaikum...


Kelmarin petang lepas kerja... idah dan en.suami makan di sebuah restoran nasi padang di Kampung Baru... idah namakan Restoran A laaa... :D idah pernah beberapa kali makan di restoran A ni tapi lamaaaa dulu... sebenarnya petang itu kami nak makan di restoran yang biasa kami kunjungi... tapi kebetulan semasa kami datang, restoran tu tutup pula... jadi en.suami kata kita makan la kat restoran A nie...




Idah makan Satay Padang dan en.suami pula makan Soto Padang... ermm... boleh tahan laa walaupun masakannya tawar sedikit... sedang enak kami menjamu selera... tiba² en.suami keluarkan sesuatu dari dalam mulutnya....


UPSR IS OVERR!!!

11 ulasan
Assalamualaikum...


Selamat pagi semuaa...! :D Salam ceria di pagi jumaat yang bertuah ini... breakfast apa pagi nie? idah makan sandwich sardin bakar cik epah jer... Alhamdulillah... :)

UPSR IS OVERR!!!

09 Oktober, 2014

Nasi Kukus Ayam Dara @ Balai Polis Trafik Jalan Tun H.S. Lee

14 ulasan
Assalamualaikum...

Alhamdulillah... baru balik lunch... :D kekenyangan niee... tengkiu kepada orang yang belanjer tu yer... rezeki jangan di tolak... musuh jangan dicari yer dak... hehehe...



Nasi Kukus Ayam Dara @ Balai Polis Trafik Jalan Tun H.S. Lee


Motivasi Diri ~ Mencapai Impian

12 ulasan
Assalamualaikum dan Selamat Pagi... :)


Motivasi Diri ~ Mencapai Impian

Motivasi Diri ~  Mencapai Impian



08 Oktober, 2014

Aksi Minum Susu Bergandingan ~ Tanpa Bicara #29

14 ulasan
Assalamualaikum...

Aksi Minum Susu Bergandingan... =))


Aksi Minum Susu Bergandingan ~ Tanpa Bicara #29

Aidiladha 2014 Dan Ibadah Korban

16 ulasan
Assalamualaikum...

Aidiladha 2014 seperti tahun² sebelumnya... idah beraya di kampung idah... di Cheras... rumah mak idah... kerana boleh dikatakan setiap tahun kami akan melakukan ibadah korban disini... :) tidur semalam di rumah mak... walaupun rumah mak dengan idah sepelaung jer pun... hehehe... bukan apa... nak gak feeling² pulang ke kampung kan... kekeke... :D



Aidiladha 2014 Dan Ibadah Korban

Errmm... anak dara dan anak bujang idah berposing di pagi Aidiladha... pagi² dah bangun... mandi... excited nak beraya la tu... :D


FreeMarket Sepanjang Oktober 2014

13 ulasan
Assalamualaikum...


Freemarket atau Pasar Percuma semakin mendapat sambutan di kalangan rakyat Malaysia khususnya di sekitar Lembah Klang... semakin ramai yang berani tampil samada untuk menjadi penganjur, penyumbang atau pun pengunjung... 


Oleh itu bagi memudahkan anda membuat perancangan jika ingin turut serta, Idah senaraikan aktiviti Freemarket yang bakal berlangsung sepanjang bulan Oktober 2014 ini... :)



Event ini adalah terbuka kepada semua... segala barangan yang ditawarkan adalah diberi secara PERCUMA... yerr..!! (y)



FreeMarket Sepanjang Oktober 2014 : FreematketUNIKLMFI

Event : FreemarketUNIKLMFI
Venue : Perdana Hall, UNIKL MFI, Bandar Baru Bangi
Tarikh : 12.10.2014
Masa : 09:00 pagi - 12:00 tengahari



07 Oktober, 2014

Giveaway Pertama SitiSab

15 ulasan
Assalamualaikum...

Oleh kerana idah telah ditag oleh Farrah MF dalam Giveaway Pertama SitiSab... nak tak nak idah kena join juga... kuang3x... Thanks Farrah... :)


Giveaway Pertama SitiSab

06 Oktober, 2014

Salam AidilAdha 2014

11 ulasan
Assalamualaikum...

Salam AidilAdha 2014

Rasanya belum terlambat untuk idah ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya AidilAdha buat semua pengunjung setia belog ini...


Semoga Aidiladha 2014 ini memberi seribu kenangan manis buat kita semua... :)


03 Oktober, 2014

JAKEL Buat SALE Tutup Kedai

21 ulasan
Assalamualaikum...


JAKEL Buat SALE Tutup Kedai


Tengahari tadi idah ke Affin Bank ada urusan harta yang di dalam negeri... hehehe... dah lalu kat Jalan Bunus tu... tengok depan Ariani... mak aiikhhh... berpesta tudung adik², kakak², makcik² kat depan kedai Ariani tu... Ariani sedang buat SALE... idah tengok jerr... :D lama dah tak beli tudung kat situ...



Selamat Hari Ulang Tahun Nur Atikah Ke-12

10 ulasan

Selamat Hari Ulang Tahun Nur Atikah Ke-12

Selamat Hari Ulang Tahun... diucapkan buat my lovely daughter, Nur Atikah... :*