06 November, 2014

Saya Agak Sibuk Hari Ini

23 ulasan

Saya Agak Sibuk Hari Ini
Sumber : http://www.wpclipart.com/

Saya Agak Sibuk Hari Ini ~ Assalamualaikum dan salah ceria... :) semoga pagi yang dingin ini membawa sejuta rahmat buat kita semua... hari ini nampaknya hari yang sibuk buat idah... ada tugas yang perlu diselesaikan hari ini... tapi nakk juga mengomel di sini kannn... hehehe... 


Malam tadi pun tak sempat nak BW... adik datang rumah pula... so layan la dia goreng keropok lekor bagai... layan lepak² criter projek skit dengan dia... :)

Semoga hari ini be good to me... dapat selesaikan banyak kerja² yang sepatutnya... dan pastu boleh singgah baca celoteh korang pula... <3<3

Lontong Nasi

Tapi sebelum tu kita minumm duluuu... :D haaa uols kalau nak kurus jangan tinggal breakfast tau... breakfast tu penting... breakfast idah pagi ini adalah lontongg... yummy... :D beli kat Cafe DBKL jer... :) cik Epah masak nasi lemak pagi ni... tapi idah tak makan... huhuhu... bukan merajuk... tapi sebab semalam dah hentam nasi lemak 2½ bungkus... uishhh tak boleh la hari ni nasi lemak lagi... kannn... :D okok nak mamam nie...  jemput...jemputt... :)


Sehingga berjumpa lagi... kbai... ;)


23 ulasan :

  1. tengah makan juga ni.hihi.. selamat menjamu selera & selamat bekerja...

    BalasPadam
  2. Sedap pulak tengok lontong ni... :)

    BalasPadam
  3. sedapnya lontong!
    betul kalau nak kurus jangan skip breakfast!

    BalasPadam
  4. jom join segmen sy
    Blog Walking bersama RedBellas : Dream Escape

    BalasPadam
  5. Awal pagi dah akak tambah lemak badan ye...mesti sedap kan..nyummy

    BalasPadam
  6. lapor sgt ni kak smpi type pn typo.hikhik... sy x bz rini.sb el jaga anak

    BalasPadam
  7. sedap sangat makan lontong pepagi... hahhaa pepagi dah ambil kolestrol ye kakcik... sha teringin gak macam ni... mesti sha cepat bam2...

    BalasPadam
  8. Amboi, sedapnya breakfast makan lontong lagi.. ^^,
    RosmizaAliDotCom

    BalasPadam
  9. sedapnya lontong...selamat berhujung minggu....

    BalasPadam
  10. Br siap mkn, tp skrg dh lpr blik.. huhu

    BalasPadam
  11. Tengah hujan skrng ni.. Jadi lapar pulak tengok huhu.. Salam Jumaat Idah.. :)

    BalasPadam
  12. skip lunch , x pe janji breakfast x miss ... nak maintain punya pasal .

    BalasPadam
  13. Salam singgah sini Idah....sama lah Diana pun sibuk sangat susah dah nak blogwalking dan buat entri...

    BalasPadam
  14. kat SP susah dapat jumpa lontong...terliur kejap.

    BalasPadam
  15. dapat makan lontong petang2 ni pun best gak..

    BalasPadam
  16. Sedapnya lontong :)
    Lama gak x makan ni.

    BalasPadam
  17. selamat menyibukkan diri ye Acik Idah

    BalasPadam
  18. sedapnya lontong tu. bila perut kenyang, kerja banyak pun ok kan ;)

    BalasPadam
  19. huishh sedap plak tgk lontong tu ha

    BalasPadam
  20. follow blog bihah balik dan like fan page blog Nabihah
    http://inibelognabihah.blogspot.com/
    Terima Kasih

    BalasPadam
  21. Nampak sedap la lontong.. mmg nk kurus xboleh skip breakfast.. tp kira aci ke kalau kita makan yg heavy2 tue..huhuhu..kalau aci nak jer makan selalu...hehehe

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D