04 November, 2014

Hadiah Lucky Draw Reunion CPRianz

14 ulasan
Assalamualaikum...

Hadiah Lucky Draw Reunion CPRianz - weekend baru nie... idah hadiri reunion sekolah... woww...!!! pelbagai hadiah² menarik yang telah disediakan oleh para comittee untuk event tersebut... memang terbaekkk (y)... macam² adaaa...

 

Hadiah² ini adalah untuk lucky draw @ cabutan bertuah dan juga hadiah untuk pemenang beberapa games yang dirancangkan sepanjang event itu berlangsung... :) dan hadiah utamanya adalah baucer penginapan di Hatten Hotel Melaka untuk 2 hari 1 malam... ermmm... best kan... :D



Jom lihat hadiah² yang menarik iteww... ;)

Hadiah Lucky Draw Reunion CPRianz

Hadiah Cabutan Bertuah Reunion CPRianz


Hamper Cabutan Bertuah Reunion CPRianz


Hadiah Lucky Draw Reunion CPRianz


Hadiah Cabutan Bertuah Reunion CPRianz


Dalam banyak² hadiah di atas... 2 darinya adalah kepunyaan idah... :D yang mana satu idah punya... haaaa.. takmo la criter kat sini... next entry ek... huhuhu...


Setinggi penghargaan kepada semua ahli jawatankuasa majlis yang awesome (y) Aniza, Lynda, Zila, Erna, Azlina, Sunita dan Tona atas kerja keras dan usaha terbaek uols bagi menjayakan reunion sekolah kali ini...


Tidak lupa juga ucapan terima kasih kepada para sponsor yang sudi menaja hadiah², kek, goodie bags dan segala²nya laa...



Terharu taw dengan effort yang telah korang berikan bagi menjayakan majlis ini... really appreciate it <3<3 nanti next event korang organize lagik ek... pleassee...  pleassee... :) 


Okay... nanti idah kongsikan gambar² sepanjang majlis tu yer... ;) tungguuuu....


14 ulasan :

  1. wow banyaknya hadiah..mesti teruja ni...nway tahniah ya..2 pun dah ok tu..

    BalasPadam
  2. idah pun dapat juga..hihi tahniah la sbb menjadi antara yg bertuah .. =)

    BalasPadam
  3. tahniah..dapat dua hadiah..reunion memang best..

    BalasPadam
  4. bestnya, banyak hadiah ... yg best tu acik idah siap dapat dua lagi yer... bertuah badan :)

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah n committee happy bila cprians happy jugak... insyaallah kalo ada rezki kita buat lagi.... idah lupa plak ko dpt apa... oh ya... ingat WWF musical chair dng.... jeng jeng jeng (iols lupa sebenarnya) hehehehe nway tahniah

    BalasPadam
  6. Wahh meriahnya hadiah.. mcm majlis kawen juga ni hehee.. Alhamdulillah. Semoga silaturrahim persahabatan terus berkekalan dgn sepenuh keberkatan... aamiin.

    BalasPadam
  7. memang best2 lah kak adiah nye? kiranya acik idah pn bertuah jugak lah ye? hehe

    BalasPadam
  8. i loike...mmg best

    BalasPadam
  9. wah banyaknya hadiah yang masyuk!

    BalasPadam
  10. wahhh meriahnye hadiah2 nye ! kalo ceni lah gayanya reunion, ana pon eksaited nak pegi! hehe

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D