25 November, 2014

Keputusan UPSR 2014 Esok Semak Secara Online

24 ulasan
Assalamualaikum...

Keputusan UPSR 2014 Esok Semak Secara Online

Keputusan UPSR 2014 Esok Semak Secara Online ~ Esok Rabu 26 November 2014 adalah merupakan hari yang penuh debaran bagi ibubapa dan anak² yang telah menduduki Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) baru² ini...


Esok keputusan UPSR 2014 akan diumumkan... slip keputusan boleh di ambil di sekolah masing² bermula jam 10:00 pagi...



Atau keputusan juga boleh disemak secara online dengan menggunakan SMS seperti di bawah :

Taip : UPSR [angka giliran] dan hantarkan ke 15888


Perkhidmatan ini akan diaktifkan bermula pukul 10 pagi, 26 November sehingga 2 Disember 2014.


Semoga SEMUA anak² tahun 6 yang mengambil keputusan UPSR esok mendapat kejayaan setimpal dengan usaha yang telah dicurahkan... walau apa sekali pun keputusannya... terimalah dengan hati yang terbuka... dan REDHA dengan segala ketentuanNYA... jangan kecewa andai keputusan tidak seperti yang diinginkan... ini hanyalah sekadar permulaan untuk cabaran yang lebih besar nanti... :)


Insyaallah... :)


Nota Kaki : Akak pun berdebar jugak nieee... phewww...! #:-s


24 ulasan :

  1. sekrg ni senang nak tahu kputasan ank2.online je.semua di hujung jari...
    Semoga semua pelajar UPSR berjaya dgn cemerlang.

    BalasPadam
  2. pasti budak darjah 6 berdebar sekarang ni

    BalasPadam
  3. semoda anak idah berjaya ...

    BalasPadam
  4. Suspen.. mak bapak pun jadi suspen hehee. Anak saya siang2 dah pesan tak nak kongsikan keputusan dia kat blog.. Ayah dia pun dia bagi kata dua ni huhu..
    Apa pun.. all the best ye.. :)

    BalasPadam
  5. wahh suspennya nih. smoga anak acik idah dpt result cemerlang :)

    BalasPadam
  6. InsyaAllah moga berjaya dpt kptusan cemerlang 5A...Muhammad Izham

    BalasPadam
  7. terasa debarannya....guru besar xsampai sampai lagi ni

    BalasPadam
  8. terasa debarannya....guru besar xsampai sampai lagi ni

    BalasPadam
  9. aduh... berdebar2nya saya..
    semak melalui sms pun x dapat reply lagi ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak dapat pun sms..baik terus p sekolah je

      Padam
  10. Yalah sms x dpt balasan. Blh semak online ke?

    BalasPadam
  11. System have some problem ler tu ..... sedih .. sedih...

    BalasPadam
  12. Semakan upsr tak Ada maklum balsa...sedih

    BalasPadam
  13. Macne sms pun xbls....sedih nye

    BalasPadam
  14. Kalau lupa angka giliran mcne ya

    BalasPadam
  15. MOGA ANAK IDAH BERJAYA CAPAI UPSR CEMERLANG...TAHNIAH...

    BalasPadam
  16. Anak murid tggu teacher announce lambat. Mrk dah pandai check sendiri by hp :).

    BalasPadam
  17. Tahniah buat anak-anak yang berjaya. Yang tidak berjaya teruskan perjuangan yang masih panjang..

    BalasPadam
  18. tahniah buat semua murid2 :)

    BalasPadam
  19. senang dah sekarang. hehe. tahniah kepada semua budak upsr :)

    BalasPadam
  20. my nieces dua org upsr tahun ni. senang kan cek online je :)

    BalasPadam
  21. adik saya dan tiga orang sepupu saya UPSR tahun ni

    BalasPadam
  22. Langkah bermula.. Semoga anak-anak acik idah berjaya dunia dan akhirat.
    Jom Dapatkan BP set Free Blog Giveaway Contest

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D