11 November, 2014

Keputusan Ujian PSRA 2014 Diumumkan

19 ulasan
Assalamualaikum...

Keputusan Ujian PSRA 2014
Sumber : http://www.rakyatnews.my/


Keputusan Ujian PSRA 2014 telah diumumkan hari ini... pasti mendebarkan bagi ibubapa dan anak² yang menduduki ujian ini kan... :)


Keseluruhan keputusan peperiksaan Penilaian Sekolah Rendah Agama (PSRA) 2014 Selangor menyaksikan peningkatan sebanyak 0.4 peratus berbanding tahun lalu.



Perkara itu dimaklumkan Pengarah Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS), Ahmad Zaharin Mohd Saad pada Majlis Pengisytiharan Keputusan PSRA 2014 di Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah siang tadi.



Guru Besar sekolah KAFA kakak Atikah dah call babah tadi... :) dengarnya ada berita gembira... walaupun tuan punya badan sendiri belum tahu... huhuhu... tapi walau apa pun tunggu jer la dulu... mana tau kot ustaz tersilap pandang ker kan... #:-s

Syukur atas segala ketentuan mu Ya Allah... :)


19 ulasan :

  1. tahniah ! maknya kena sediakan hadiah ni ...

    BalasPadam
  2. tengok sekolah agama Selangor... teringat sekolah agama Johor dan Pahang yg hampir diwajibkan kepada semua rakyat Johor dan Pahang...

    BalasPadam
  3. Wahh.. tahniah.. tahniah juga kpd semua calon yg berjaya.. :) :)

    BalasPadam
  4. Tahniah in advance untuk Atiqah...

    BalasPadam
  5. banyak senyum dalam entri ni. berbunga-bunga hati maknya yer :)

    tahniah untuk anak acik idah

    BalasPadam
  6. Semoga berjaya buat anak-anak semua..

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah..semoga good news ni berlanjutan untuk UPSR juga...ameen..

    BalasPadam
  8. wahh mendebarkan.. smoga berjaya utk anak2 acik idah :)

    BalasPadam
  9. Salam...nak tanya blh x semak melalui online atau sms

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam Suzana... rasanya tak ada laaa... kena ambil di sekolah jer...

      Padam
  10. Tahniah.... Btw.. Salam kenal. Singgah ptg...

    BalasPadam
  11. Wah tahiah utk anak acik idah.. semoga terus success.. =D

    BalasPadam
  12. alhamdulillah, tahniah kak dikurniakan anak yang bijak :)

    BalasPadam
  13. rasa dah terjawab kan sekarang persoalan =)

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D