04 November, 2014

Adik Ahmad Rafikin Azman Ditemui Maut

14 ulasan
Assalamualaikum...

Adik Ahmad Rafikin Azman Ditemui Maut

Al-fatihah buat Adik Ahmad Rafikin Azman, 16 yang telah ditemui maut petang tadi... arwah ditemui tersepit dicelah batu... tidak jauh dari trek kejohanan maraton itu... 


Beliau yang pada awalnya mengikuti acara maraton Cabaran Antarabangsa Gunung Terom, Sekayu sabtu lalu telah dilaporkan hilang setelah didapati tidak menghabiskan acara tersebut oleh keluarganya...



Salam takziah buat keluarga adik Ahmad Rafikin... semoga roh arwah ditempatkan dikalangan orang² yang soleh... Ameen... :(

Innalilla


14 ulasan :

  1. takziah buat keluarga arwah. ajalnyasudah tersurat.semoga mereka tabah dengan pemergiannya:-))

    BalasPadam
  2. Takziah alfatiha ..jika dah ajal hanya asbab musabab..sedih simpati..,.apakan daya Allah sayangkan dia...

    BalasPadam
  3. al-fatihah.. smoga keluarga adik rafikin tabah menerima dugaan :'(

    BalasPadam
  4. Takziah buat keluarga adik Rafikin..semoga tabah menghadapinya.. alfatihah..


    Jemput ke blog saya ye.. http://www.cintavitamin.com

    BalasPadam
  5. Sedihkan Acik Idah...Al Fatihah untuk arwah & salam takziah untuk ahli keluarga..

    BalasPadam
  6. Promoted content untuk Acik Idah..

    BalasPadam
  7. Bihah dah follow blog ini
    kalau sudi folloow balik dan singgah sellalu
    http://bicarabihah.blogspot.com/
    terima kasih

    BalasPadam
  8. Macamana boleh tersepit dibatu ye?

    BalasPadam
  9. AlFatihah buat adik Ahmad Rafikin .. Takziah buat keluarga beliau..

    BalasPadam
  10. serius sedih....ni mmg kes ad makhluk lain kan? mcm pelik je kalo tetibe tersepit celah batu..apa pon takziah buat family adik.

    BalasPadam
  11. salam takziah alfatihah....takdir hidup kita ketentuan Allah yg esa....

    BalasPadam
  12. saya ada juga terdengar di radio pagi tadi
    takziah buat ahli keluarga arwah

    BalasPadam
  13. Takziah buat keluarga Arwah.. Al Fatihah... aamiin.

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D