19 November, 2014

Diskaun Kompaun Saman Trafik DBKL Hingga 31 Disember 2014

16 ulasan
Assalamualaikum...

Diskaun Kompaun Saman Trafik DBKL Hingga 31 Disember 2014

Diskaun Kompaun Saman Trafik DBKL Hingga 31 Disember 2014 ~ Ahhaa... diskaun datang lagi... huhuhu... macam sale hujung tahun plak ek.... :D okay kepada anda yang ada kompaun atau saman trafik DBKL.... ini adalah berita baik buat anda... hahaha... termasuk la untuk diri ku ini... 


Diskaun ini diberikan bermula dari bulan ogos lepas dan berakhir pada hujung tahun ini... kadar bayaran adalah mengikut kesalahan dan juga jenis kenderaan anda...  pembayaran boleh dibuat di Pos Malaysia (pejabat pos), MyEG dan juga di mana² kaunter bayaran DBKL yang berdekatan dengan tempat anda... :)


Okay... jangan lepaskan peluang ini... "Jangan Biarkan Diri Anda Disenarai Hitamkan" hahaha... macam jurucakap DBKL plak akak nie kan... huhuhu... alaa... just tolong sampaikan info saja... sharing is caring kann.... ;)


NotaKaki : Jangan lupa jadi Top Komentator November yerr... ;)


16 ulasan :

  1. sesiapa yang ada kompaun tu bolehlah menggunakan peluang ni untuk selesaikan apa yang patut diselesaikan...thanks for sharing dear...

    BalasPadam
  2. Banyak-banyak kompaun, orang ramai kata DBKL la paling susah nak kawtim. Ni time diskaun ni, bagus jugak. Takda la kopak duit nak bayar kompaun. Hehe

    BalasPadam
  3. Selesaikan segera sebelum duit anda kena sedut lagi banyak..huhu

    BalasPadam
  4. sesapa yg rasa ada saman dbkl ni , kena lah mabil peluang ni ...

    BalasPadam
  5. BAGUS ADA DISKAUN RINGAN SIKIT KAN...

    BalasPadam
  6. Yea..kita ada dua saman parking..he..he..nanti boleh gi setlle...Thanks Acik Idah..

    BalasPadam
  7. aritu Abg Long ana pon kena saman gak. tp saman parking MBSA la. dpt diskaun 80%. ana dah tlg setelkan dah byr online hehehe

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah.. tak kena kompaun lagi. Thanks sharing info Idah.. :)

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah...cepat2...sebelum terlambat..

    BalasPadam
  10. sales sales sales ;) nice sharing

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D