30 Oktober, 2014

Pasang Top Komentator Bulanan

21 ulasan
Assalamualaikum...

Pasang Top Komentator Bulanan

Malam² nie dok godek² blog... tiba² terasa pula nak pasang widget Top Komentator Bulanan kat blog nie... :D blogger lain dah berkurun pasang... akak jer yang baru terbuka hati nak pasang... hehehe...



Dah hujung bulan dah acikidah oiii... ko baru nak pasang untuk oktober punya... huhuhu... arghhh tak kisah laa... biarlah orang nak kata terlambat kerr... ketinggalan zaman ker... buta teknologi ker... wut everrr... i don't care !... wahhh...!! diva sangat tiba² kaann... X_X 


Okaayy... tujuan idah pasang widget Top Komentator Bulanan nie adalah sebagai menghargai rakan² yang sering berkunjung ke sini dan selalu memberi kata² semangat... sekaligus menjadi sumber inspirasi kepada diri ini untuk terus berblogging... :) oleh itu... idah berhajat untuk MEMBERI PENGHARGAAN KECIL KEPADA 5 TOP KOMENTATOR NOVEMBER nanti... apakah jenis penghargaan itu... :D syuutttt... rahsiaaa... kalau rahsiaaa dah tentu tak boleh la bagitau sekarang... kaannn... <:-P



Oh yer... widget mudah ini idah dapat kan dari Blog Azhafizah Md Nor... ;) Tengkiu Sis... halalkan ilmu yang diberikan yerrkk... (y) uols yang tak pasang lagi tu kalau nak... boleh dapatkan di blog Azhafizah juga yer... :)



So uols yang nak hadiah kecil itu... rajin²lah mengomen kat belog acikidah ini yer... :D itu pun kalau ada entry baru kann... wakakakaka... jangan hilang berminggu² lagi dah ler acikidah oiii... haaa kaannn... ok laa... merepek jer akak memalam nie kan... sejuk malam nie... rasanya sebulan nie kurang betul idah gunakan aircond tidur malam... asal malam jer hujan... asal hujan jer malam... ermmm mesti kurang bil letrik bulan ni... :D ekhhh... kelaut plakkk... adoiii... okay laa... selamat malam semuaaa... :*


21 ulasan :

  1. yeaay yeaay kite nampak nama kite..
    CT pun lama dah rancang nak buat macam ni tapi mula tahun depan la..

    BalasPadam
  2. Menarik..boleh tau sapa yang rajin bertandang.insyaallah nak pasang jga nnti

    BalasPadam
  3. idah..kak nah pun belum pasang lg..kadang2 rasa teringin juga nak letak..

    BalasPadam
  4. jimat letrik sbb dah ada aircond free ... tile pun sejuk ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syukurrr alhamdulillah... baik sejuk dari panas kan... harap² esok pagi boleh nampak kabus... :D

      Padam
  5. walaupun tak dapat hadiah, In shaa Allah, akan komen juga..baca blog ni menambah pengetahuan am, nak baca buku..liat sikit..hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe... kak nohas tak cakap pun idah tau... akak antara pengunjung setia di sini... tqvm kak nohas atas sokongan yang tidak putus2... :*

      Padam
  6. ramai betul pengomen tegar kakcik... hihi
    sha pakai Google+, memang takdela widget ni :)

    BalasPadam
  7. salam, teringin nak pasang, kena buka pc, atau bole buat melalui fon ni. kena godek jugak :)

    BalasPadam
  8. Kakak dulu pasang tapi dah lama delete. Nak kurangkan widget dlm blog kakak yg tak seberapa itu Idah. Tahniah buat mereka yg tersenarai dlm list itu..

    BalasPadam
  9. As salam acik idah! Sorry lama tak singgah sini.. Bloglist hilang lepas tukar domain hari tu.. Huhu..
    Btw, Mieza ada hutang review blog acik.. Alhamdulillah, hari ni dah berjaya publish.. Jemput singgah.. ^^,
    September Top 5 Komentator Blog Review - Blog Kehidupan Dunia Sementara

    BalasPadam
  10. saya lama juga dah pasang
    betullah kan, buat camni kita nak bagitahu
    mereka yang tinggalkan komen tu dihargai =)

    BalasPadam
  11. Tahniah.. Eh.. ada nama titew.. :D :D

    BalasPadam
  12. Nasib baik loading blog tak berat kan..

    BalasPadam
  13. ada rezeki boleh masuk dalam list tu...

    BalasPadam
  14. Tahniah semuanyaa.. ni semangat nak komen ni :p

    BalasPadam
  15. Dah ada pengomen tegar! Rajin sis Idah godek2 blog :)

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D