01 Oktober, 2014

Dah Besar Dah ~ Tanpa Bicara #28

17 ulasan
Assalamualaikum...


Dah Besar Dah... :D

Dah Besar Dah ~ Belimbing Buluh

✿◕ ‿ ◕✿


17 ulasan :

  1. Balasan
    1. A'ah... idah tanam kat belakang rumah... :)

      Padam
  2. wahh belimbing.. dah besar dah ^)_^

    BalasPadam
  3. boleh masak gulai lemak or buat sambal...hmm..telan air liur..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Idah dah reserve buah² tu untuk nak masak kuah kacang raya haji nanti kak... :D

      Padam
  4. kuah kacang masuk belimbing buluh sedap tu...

    BalasPadam
  5. belimbing tumbuk dengan sambal belacan sodap ni :)

    BalasPadam
  6. Buat sambal hitam best nii.

    BalasPadam
  7. Belimbing buluh....comel pula Idah...

    BalasPadam
  8. tanam sendiri ye
    sedap kalau buat sambal tu

    BalasPadam
  9. Sihatnya belimbing tu, Kak Idah! Buat sambal hitam sedap nih.

    BalasPadam
  10. Wahh besar tu Idah... tahniah.. :) :)

    BalasPadam
  11. Sihatnya belimbing buluh... baru first time tahu boleh letak dalam kuah kacang....

    BalasPadam
  12. wahhhh gebusnye belimbing buluh acik idah!
    sedapnye kalo masak lemak cili api bubuh ni! hehe

    url blog ana stil tak terupdate kat bloglist:
    ana-mizu.blogspot.com :(

    BalasPadam
  13. belimbing.. kekeke.. ritu siapa tah upload resepi belimbing buluh tp CT makan yang raw mcm ni aje.. itu pun sbijik then gigit sikit sikit..

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D