08 Oktober, 2014

FreeMarket Sepanjang Oktober 2014

13 ulasan
Assalamualaikum...


Freemarket atau Pasar Percuma semakin mendapat sambutan di kalangan rakyat Malaysia khususnya di sekitar Lembah Klang... semakin ramai yang berani tampil samada untuk menjadi penganjur, penyumbang atau pun pengunjung... 


Oleh itu bagi memudahkan anda membuat perancangan jika ingin turut serta, Idah senaraikan aktiviti Freemarket yang bakal berlangsung sepanjang bulan Oktober 2014 ini... :)



Event ini adalah terbuka kepada semua... segala barangan yang ditawarkan adalah diberi secara PERCUMA... yerr..!! (y)



FreeMarket Sepanjang Oktober 2014 : FreematketUNIKLMFI

Event : FreemarketUNIKLMFI
Venue : Perdana Hall, UNIKL MFI, Bandar Baru Bangi
Tarikh : 12.10.2014
Masa : 09:00 pagi - 12:00 tengahari



FreeMarket Sepanjang Oktober 2014 : Food Fiesta

Event : Food Fiesta & Free Market
Venue : Dagang Avenue Food Court, Ampang
Tarikh : 12.10.2014
Masa : 09:00 pagi - 11:00 pagi



Event : FreemarketSMKKiaramas
Venue : Sekolah Menengah Kiaramas, KL
Tarikh : 18.10.2014
Masa : 08:00 pagi - 11:00 pagi



FreeMarket Sepanjang Oktober 2014 : FreemarketUM

Event : FreemarketUM
Venue : Kolej Kediaman Tun Ahmad Zaidi, Universiti Malaya
Tarikh : 26.10.2014
Masa : 10:00 pagi - 12:00 tengahari
PELANGGAN KHAS terbuka kepada anak² yatim, pelarian dan OKU 
(berumur 1 - 15 tahun sahaja)


Anda yang masih samar² atau tidak faham konsep freemarket ini... boleh baca di SINI ... 



Ahha... itulah 4 events freemarket yang bakal berlangsung... so anda yang berdekatan dengan tempat² di atas jangan ketinggalan yer... ;)



13 ulasan :

  1. bagusnya ada acara macam ni...:)

    BalasPadam
  2. tak pernah tahu pasal free market ni...

    BalasPadam
  3. Salam Rabu Acik Idah. Thanks for info. In Shaa Allah jika berkesempatan kita akan join one fine day..

    BalasPadam
  4. alhamdulillah....cara utk sedekah kan..arap semuanya ikhlas lah hehe

    BalasPadam
  5. Food fiesta tu menarik perhatian la ;)

    BalasPadam
  6. boleh share cerita ni nanti buat kami yg jauh:-))

    kak pun dah klik tabung idah..

    BalasPadam
  7. Bestnya...kalau dekat nak juga..hehe

    BalasPadam
  8. Menarik... thanks sharing Idah.. :)

    BalasPadam
  9. sape2 pun boleh join ke idah?? thanks for the info

    BalasPadam
  10. CT kalau kat area KL memang nak join ni.. nak letgo barang barang. daripada tersimpan tak pakai.. kena check Acik Idah sentiasa tengok update tarikh n venue..

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D