27 Oktober, 2014

I'm Backk..! :D

15 ulasan
I'm Backk..!

Assalamualaikum...


Ahha... I'm Backk!!... :D fuhh.... fuhh... fuh.... banyak nyer sawanggg... jenuh nak mengemaskannyer nie... :D 


Uols apa khabar? idah alhamdulillah... sihat seadanya... :D rindu kat kowang semua tau... <3<3 seriusss... tak tipuuu... 



Errmm... lama juga idah hilang ek... 2 minggu kott...! perghh... rasa cam 2 tahun dah... hehe... ermm... kemana menghilangnya gerangan diri ini?? ekceli tak hilang mana pun... kena culik pun bukan... :D cumanya... tiba² kesibukan melanda pulak... ada urgent task yang perlu dilaksanakan... alhamdulillah... walaupun task itu belum siap sepenuhnya... tapi idah dah dapat rentaknya... insyaallah akan dapat siapkan dengan segera... :)


Terima kasih kepada uols yang sudi singgah di sini... dikala ketiadaan diri ini... :) setidaknya... tidak la belog ini kesunyian tanpa tuannya... hik..hik..hik...


Ok laa... tak sabar nak lawat korang nie... nanti idah singgah yer... satu demi satu... tunggguuu...!! :D


K Bubyee...! ;)


15 ulasan :

  1. saya naik pelik idah lama tak update
    ingatkan sakit =)
    apapun welcome back ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe... tq sis ingat jugak kat kiter... :D tqtq... keep in touch kayy...!

      Padam
  2. patut la pelik je tgk entry acik idah yg lama je..bz rupanya.hehe

    BalasPadam
  3. Lama acik idah cuti, i'm back kata arnold..hehe

    BalasPadam
  4. ooo...igtkn merajuk lps mkn soto berduri tu...hik3

    BalasPadam
  5. welcome back..tertanya-tanya jg kemana menghilang..

    rindu nak baca celoteh Idah..

    BalasPadam
  6. akhirnya ... selamat kembali . semoga dipermudahkan urusannya .

    BalasPadam
  7. assalam idah...dpt jumpa idah lagi...

    BalasPadam
  8. Dah agak mesti sibuk punyer nie.. Salam ceria berblogging & salam Maal Hijrah.. :D

    BalasPadam
  9. Rindu kat Sis. Ingat pergi bercuti ke...melancong jauh-jauh ke...

    BalasPadam
  10. Lama tak nampak akak update :)
    Akhirnya. Hehe

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D