03 Oktober, 2014

JAKEL Buat SALE Tutup Kedai

21 ulasan
Assalamualaikum...


JAKEL Buat SALE Tutup Kedai


Tengahari tadi idah ke Affin Bank ada urusan harta yang di dalam negeri... hehehe... dah lalu kat Jalan Bunus tu... tengok depan Ariani... mak aiikhhh... berpesta tudung adik², kakak², makcik² kat depan kedai Ariani tu... Ariani sedang buat SALE... idah tengok jerr... :D lama dah tak beli tudung kat situ...



Ke depan skit... nampak pula Gedung tekstil JAKEL... wowww... jakel sedang buat SALE nak tutup kedai la... SALE kaw...kaww punyerrr... dia nak habiskan semua stok... sebab nak pindah bangunan...  dah mula dari minggu lepas lagi rupanya... :D akak TERsinggah pulaa.... huhuhu....




Ermm... memang murah laa... tapi kebetulan hari ini orang tak ramai sangat walaupun hari jumaat... mungkin sebab ramai yang dah mula bercuti dan pulang ke kampung agaknya... 



Ermmm... idah kalau orang berebut² membeli... idah pula jadi termangu... ralit dok tengok orang memilih... hehehe... tengok apa jer yang orang² nie rebutkan ek... kebetulan idah pun sorang jer tadi... jadi idah pun rilek² jerr tengok² kain² kat situ... ermmm memang murah laa... sampaikan idah pun TERbeli juga... :D idah beli kain untuk buat sarung kusyen... beli jer dulu... buatnya tah bila² tah... :) harganya RM38/meter... tapi sebab nak tutup kedai... dia jual RM10/meter tadi... macam² kain ader laa... yang semeter RM3 ader... RM5 pun aderr... bukan sahaja kain... aksesori untuk langsir dan perhiasan rumah pun ada... sediakan kertas kepala agung tu ajerrr... :D




Kalau yang ada perancangan nak beli kain tu boleh la pergi Jakel Jalan Tunku Abdul Rahman (TAR) tu... rasanya dia buat sale tu sampai habis semua kain² kot... jadi sapa datang dulu... dia dapat la yang cantik²...  dipilih... dipilih... :D




Oh yer... sebelum berakhirnya hari Arafah iaitu hari ini... dengan ini idah menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf... andai pernah diri ini mengeluarkan kata², perbuatan mahupun tulisan² yang telah secara sengaja atau tidak sengaja menyakiti hati kalian... kita hanya insan biasa... tidak lepas dari salah dan dosa... maafkan idah yea... idah juga telah memaafkan kalian... :)






21 ulasan :

  1. ni yang buat geram mendengar! hehe
    sib baik jauh, idak dah terjah =)

    BalasPadam
  2. Fuh bestnya Kak..nasib baik jauh..kalau delay, nak juga pegi..hee..^_^

    BalasPadam
  3. mak saya dah gi weekend lepas, borong kain kat sini..

    BalasPadam
  4. Wahh..terima kasih idah.. gud info!😊😉..bw here..

    BalasPadam
  5. aah..bestnya idah. lama tak beli kain ela tau..
    bukan selalu dapat p jakel

    BalasPadam
  6. klu dah murah camtu depan mata , mmg terbeli idah ...saya juga memohon maaf andai ada komen2 yg megguris rasa ... gi rhb .

    BalasPadam
  7. 'Tersinggah' yg mahal tu ehehee.. :D
    In shaa Allah.. semoga amalan kita semua diberkati... aamiin.

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum dan singgah pagi Idah...best dapat shopping lebih2 lagi time sale....hehe

    BalasPadam
  9. Salam Sabtu Acik Idah.

    Selamat menyambut Aidil Adha. Mohon maaf jika ada yang terasa ya..

    BalasPadam
  10. Harga dia runtuh gila2 tu. hehe. Salam aidil adha kak :)

    BalasPadam
  11. Selamat menyambut hari raya aidil adha maaf zahir dan batin dari saya sekeluarga.

    BalasPadam
  12. Salam Aidiladha buat Sis Idah & family.
    Saya pun susun sepuluh jari andai ada salah kata/laku (especially 'terderhaka' pada Kak Idah selama ni) hehehe ini penangan Kak Idah yang nampak muda remaja...

    Seronoklah borong kain,...boleh buat projek jahit-menjahit :)

    BalasPadam
  13. Fuh bestnya.. Selamat Hari Raya Aidil Adha buat Acik Idah dan rakan-rakan blogger..:)

    BalasPadam
  14. wahhhh sakanla pakat shopping kat situ ye acik idah hehe
    salam aidiladha buat acik idah sekeluarga :)


    p/s:blog ana masih problem lagi.
    izinkan ana tempek url blog kat sini ye :
    ana-mizu.blogspot.com

    BalasPadam
  15. salae tutup kedai?....alamak buat sale time gini..duit nk juga tuk travel this month..huhuh melepas

    BalasPadam
  16. wuuuut ? sale tutup kedai..? rm10 semeter..?? aaaaargh..!!!

    BalasPadam
  17. Sale jakel ni sampai bila ye

    BalasPadam
  18. btul ke kak.....? kak tsmpat sy trgni pon depa cakap nak pindah kedai....depa pakat2 ke juz strategi depa nak habiskan stok ek

    BalasPadam
  19. kat trgnu tu pon nk pindah kedai.. tu yg harga tersangat murah..

    BalasPadam
  20. Nak gi juga cadangnya ni.. nak gi beli kain buat bisnes busana tahun 2015. So takdelah rsa bersalah sangat klau habiskan duit hihi..

    Jemput singgah www.ummisolehah.com

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D