03 November, 2014

CPUV Nuffnang : Oktober 2014

21 ulasan
Assalamualaikum...

CPUV Nuffnang : Oktober 2014

CPUV Nuffnang : Oktober 2014 - Oktober telah berlalu pergi... November pula datang menyapa... namun bukan sedikit yang ditinggalkan oleh Oktober... :) Alhamdulillah... rezeki oktober melimpah ruah...


Mungkin bukan idah seorang saja yang perasan... dalam bulan oktober... CPUV yang datang masuk melebihi dari bulan² yang sebelumnya... ermm... mungkin kerana cuti sekolah hampir tiba... jadi para pengiklan mengambil kesempatan menggandakan promosi mereka lagi... (y)


Keseluruhan CPUV yang blog ini terima adalah sebanyak 24 sepanjang bulan oktober... dan sehingga ke hari ini masih ada lagi yang on going sebanyak 12 CPUV... syukur alhamdulillah... walaupun angka RM itu tidak la seberapa... namun seronok kerana diberi kepercayaan oleh pihak Nuffnang walaupun 2 minggu idah menghilang baru² ini... :D



Berikut adalah sebahagian iklan² yang datang bertandang di sini dalam bulan oktober... :)


CPUV : Win a 3 days 2 nights Trip to Macau

CPUV : Win a 3 days 2 nights Trip to Macau
Win a 3 days 2 nights Trip to Macau

CPUV : Sunsilk Silhouette
Sunsilk Silhouette

CPUV : Maybank - SME Micro Finance
Maybank - SME Micro Finance

CPUV : Proton PCC
Proton PCC


Terima kasih kepada pihak Nuffnang dan semua para pengiklan... tidak lupa juga kepada rakan² yang senantiasa sudi datang berkunjung di sini... muashhh... sayang uolss.. :*



NotaKaki : Jangan lupa jadi Top Komentator November yerr... ;)


21 ulasan :

  1. Alhamdulillah....banyak kan akak...november pun dah ada yang dapat akak...

    BalasPadam
  2. betul tu. hehe...rmi yg dpt..tp yg dpt hanya 0.00 pon ada.haha

    BalasPadam
  3. bagus tu banyak rezeki idah..

    BalasPadam
  4. Tahniah Acik Idah, banyak tu..

    BalasPadam
  5. Banyak betul, tahniah rezeki achik idah

    BalasPadam
  6. Tahniah acik. Alhamdulillah. Sama sama kita merasa ;)

    BalasPadam
  7. Wah! Tahniah, sis! Bukan main berdansa lagi iklan2 CPUV :)

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah..Rezeki Oktoberkan Acik Idah...

    BalasPadam
  9. promoted content untuk Acik Idah..

    BalasPadam
  10. syukur.. 1 klik untuk tabung acik idah :)

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah tahniah.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki.. aamiin.
    Menabung rhb sini.. :D

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D