05 November, 2014

Ranking Alexa Dunia Sementara Acikidah Pada 05.11.2014

7 ulasan
Assalamualaikum Dan Selamat Pagi... :)

Ranking Alexa Dunia Sementara Acikidah Pada 05.11.2014
 

Ranking Alexa Dunia Sementara Acikidah Pada 05.11.2014


  Global Rank: 235,306
Rank In Malaysia: 2,803
Links in: 142
Sumber: rujuk SINI
 

Kali terakhir idah check Ranking Alexa Dunia Sementara Acikidah ini... adalah pada 13.09.2014... dekat nak dua bulan... baru nak check semula... hahaha... dan lihat lah hasilnya... merudummm...(n) aduhaii... nak turunkan rank tu punyalah siksa... nak naikkan haaa kejap jer kan... :'( haa tu laaa menghilang lagi berminggu²... haa inilah akibatnya... kuang3x.... meh check tengok...



  Global Rank ↑ 8,554
Rank In Malaysia ↑ 967
Links in ↑ 6
 

Perghhh... dekat 10 ribu naik nyer... hahahaha... padan muka ko idah... kena kerja keras la lepas nie nampak gaya nyerr... huhuhu... X_X ermm... ranking alexa ini adalah sebagai kayu pengukur prestasi bulanan blog kita... kira macam KPI laa... 



Apa pun idah tetap nak ucapkan jutaan terima kasih kepada para pengunjung setia blog ini... <3<3 anda lah penguat semangat... anda lah sumber inspirasi dan anda lah yang telah menceriakan hari² idah... tanpa kunjungan kalian... rasanya berkubur dah kot blog nie... hehehe... 


Okay la semoga kalian semua sukses dalam apa sahaja yang korang lakukan... dan berbahagia hendaknya... jumpa lagi... ;)


7 ulasan :

  1. Kena usaha lagi ni acikidah.. heheheee..ranking saya masih x memuaskan sbb sy baru 'come back' nak berblogging semula.. keep it up acikidah.. apa2 pun blog ni tetap meletops.. selamat maju jaya.

    BalasPadam
  2. okay lah tu idah
    apapun all the best ye

    BalasPadam
  3. Wow! Agak memberangsangkan compared to my rank.. Rank blog kite lagi ke laut maut peginya.. Bertabah jela.. Haha!
    RosmizaAliDotCom

    BalasPadam
  4. Tak pe.. ada masak naik, ada masa turun.. sekali sekala naik ok jugak huhu. All the best Idah.. :) :)

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D