14 Disember, 2014

[Giveaway] Hello from Canada

32 ulasan
Assalamualaikum Dan Selamat Berhujung Minggu...

[Giveaway] Hello from Canada ~ Dah lama rasanya idah tak join mana² GA atau segmen... bukan nyer tak nak join... tapi kesibukan yang  melanda sejak kebelakangan ini... nak buat entry untuk blog sendiri pun curi² masa... nak blogwalking?... ermmm kelautt... alhamdulillah... pagi minggu ni berkesempatan untuk join GA dari si cantik manis yang berada di Canada... kot ada rezeki dapat FM dari Canada kan... :D


[Giveaway] Hello from Canada

Apakah URL blog Doodles of Life ?
http://herlifemanual007.blogspot.com/

Segmen Tamat : 20 Disember 2014


Salam perkenalan dari Acikidah and all the best to Farah... :)


32 ulasan :

  1. All the best, sis Idah. FMnya comelll :)

    BalasPadam
  2. semoga berjaya ... salam hujung minggu .

    BalasPadam
  3. Acik Idah..i'm so sorry dh lama x jengah sini...Good luck for this GA ye

    BalasPadam
  4. WAH BESTNYA SELAMAT BERSEGMEN IDAH...

    BalasPadam
  5. Macam zaman-zaman sahabat pena dulu pulak bila kita ada berkawan dengan member yang duduk kat oversea ni. Hehe.

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum kak. Terima kasih ya sebab sertai giveaway saya. Semoga berjaya :)

    BalasPadam
  7. best nih. ana pon nak join jugaklah. gud luck acik idah! :)

    BalasPadam
  8. singgah dari segmen sama..! goodluck ya..! :D

    http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    BalasPadam
  9. Datang sini intai Sis Idah di petang Ahad....

    BalasPadam
  10. dtg blogwalking sini...goodluck tau...kata farah, esok atau lusa dia nk announce the winner :D goodluck :D

    salam perkenalan dari Germany :D
    jindrisska.blogspot.com

    BalasPadam
  11. wahhh...! gud luck cik idahhh... untung2 menang.. hihiiii :)

    BalasPadam
  12. acik katanya result daaa kuar..

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum..

    knock. knock..awak kat mana? Selamat tahun baru 2015..

    BalasPadam
  14. lama x terjah ke sini...selamat tahun baru 2015 idah...

    BalasPadam
  15. npe acik idah dh lama x update?

    BalasPadam
  16. Lama xdgr cerita sis. Sis terpilih tak sbg pemenang utk GA ni?

    BalasPadam
  17. dah tarikh tamat dah pun.. amacam, menang ke..?

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D