05 Disember, 2014

Top Komentator November Dunia Sementara Acikidah

25 ulasan
Assalamualaikum...

Top Komentator November Dunia Sementara Acikidah ~ Minggu pertama Disember 2014 hampir meninggalkan kita... widget pun sepatutnya dah bertukar ke Disember... blogger lain lama dah beri penghargaan kepada top komentator di blog mereka bagi bulan November... idah saja yang ketinggalan zaman... :(


Errmm... nak buat macam mana kan... masa mencemburui diri ini... ada waktu kita sibuk... ada waktu kita lapang... jadi terpaksa mengikut saja apa yang telah ditentukan... okay tak nak buat luahan hati panjang berjela... terus pada tajuk... :)

Top Komentator November Dunia Sementara Acikidah

Idah masih ingat... di awal bulan lalu semasa idah ingin memasang widget Top Komentator di blog ini... idah ada berjanji untuk memberi sedikit penghargaan kepada 5 komentar terbanyak dalam blog ini... oleh itu idah nak laksanakanlah janji tersebut... :)


5 Top Komentator itu adalah : 



Mohon 5 blogger di atas untuk berikan maklumat nama, alamat dan no telefon di facebook acikidah yer... :D


Terima Kasih berjuta lemon... kepada 10 yang tersenarai di atas... uols memang pengomen setia tau... walaupun idah nie kejap timbul kejap tenggelam... tapi uols tetap setia kunjung dan tinggalkan sedikit kata² semangat dan peransang buat idah... appreaciate sangat² :)



Tidak lupa juga yang tidak tersenarai... idah catit setiap kali kalian berkunjung ke sini dan meninggalkan komen... terima kasih yang tidak terhingga buat anda... insyaallah idah akan balas kunjungan dan kepada silent readers... luv u too... <3<3


Semoga ukhwah kita terus terjalin dengan rasa kasih sayang sehingga ke dunia realiti... ameen... Selamat berhujung mingguu... :*



25 ulasan :

  1. tahniah diucapkan kepada semua top komentator yang tersenarai...

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Org yg rajin mesti akan dapat ganjaran nya

      Padam
  3. Balasan
    1. JM nk masuk list Top Commentar Dis lah..nak challenge ngan ABe MKL boleh hhehehehe..sorry..saja ngusik je

      Padam
  4. Balasan
    1. WAh...mentang2 abe MKL masuk Top 5 bertalu2 komen masuk dalam 1 entri ye iyer hihihihhi

      Padam
  5. Tahniah pada semua..wana pun lama x singgah sini

    BalasPadam
  6. TAHNIAH SEMUA...SELAMAT BERHUJUNG MINGGU IDAH...

    BalasPadam
  7. Assalammualaikum...acikidah,

    tahniah kepada yang tersenarai kat sini.. mereka semua adalah sahabat2 yang mesra dan rajin. Moga jalinan sesama blogger terus berkekalan...

    mselim3

    BalasPadam
  8. Salam Sabtu Acik Idah...ooo ada juga terselit ya...tahniah semua...

    BalasPadam
  9. wahhhhh rajin2 diorang komen.. ehh ana pon ade gak hehe

    BalasPadam
  10. Wahh bro KK ader hehee.. Alhamdulillah.. T kasih Idah & tahniah juga kpd yg lain2.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak.. terlupa nak bagi maklumat... segera saya bagi..

      Padam
  11. tahniah semua. hehe. nama saya pun ada jugak.
    selagi ada kelapangan saya singgah kak :)

    BalasPadam
  12. Waa terima kasih acik idah. nanti saya bagi info di fb ye..:)

    BalasPadam
  13. Tahniah untuk mereka...dan salam hujung minggu..

    BalasPadam
  14. tahniah buat yang tersenarai
    tahniah buat idah juga walaupun dalam kesibukkan =)

    BalasPadam
  15. hehe xde lak dlm list..sjk akhir2 ni xblh nk BW :(

    BalasPadam
  16. hehehe.. tahniah jugak buat mereka yg tersenarai..=D

    BalasPadam
  17. Ala..JM x masuk dalam list hikss....mereka antara blogger yg rajin BW

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D