11 Disember, 2014

Piala AFF Suzuki Tahniah Harimau Malaya

14 ulasan
Selamat Malam... :D

Piala AFF Suzuki Tahniah Harimau Malaya

Piala AFF Suzuki Tahniah Harimau Malaya ~ Hooraayyy...!!! Malaysia berjaya menewaskan Vietnam separuh akhir dengan aggregat 5-4... Tahniah Harimau Malaya...! Tahniah Malaysiaa...!! kemenangan ini secara langsung melayakkan Malaysia untuk ke final melawan Thailand..


Semoga kejayaan ini dapat diteruskan di Final nanti... caiyokkk...! (y)


14 ulasan :

  1. x tgk smlm sbb kalut lyn bdak merap tp kwn2 wasap ckp menang...

    moga kemenangan bpihak pd kita nti..

    BalasPadam
  2. bangga kan.. hehehe.. harap rezeki berpihak kepada kita jugak perlawanan final nanti..=D

    BalasPadam
  3. Tahniah Harimau Malaya... kiddos!!!

    BalasPadam
  4. dramatik jugak game ni. tp baca kat blog ben ashaari, katanya player vietnam mcm kena rasuah. sbb tetiba rentak permainan dorang slow compared to shah alam sblm tu. entahla. tp apa pon tahniah harimau malaya aummm hehe

    BalasPadam
  5. Nak mengaummm kejap kat sini
    Aummmmmm! :)

    BalasPadam
  6. masa ni dah suspen sbb sama2 kuat . nasib baik dpt mendahului 1 mata ...

    BalasPadam
  7. Raa nk gugur jantung bila tengok serangan dari Vietnam tu..tapi urut dada selepas Msia menang

    BalasPadam
  8. bangkit harimau malaya... go..go for this final...

    BalasPadam
  9. Tahniah Harimau Malaya cuma malu sikit la dengan sambutan baik peminat bola sepak vietnam..

    BalasPadam
  10. kita berjaya ke final
    malangnya kita menang tanpa piala
    secara agregat kita kalah

    BalasPadam
  11. Tetap semangat untuk Harimau Malaya =)

    BalasPadam
  12. Hehe..sha xminat bola..apa pun sentiasa doakan harimau malaya terus cemerlang..

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D