09 Disember, 2014

Hadiah #FarahEdyWeddingAnniversary Dah Sampai

16 ulasan
Assalamualaikum Dan Selamat Petang... :)

Hadiah #FarahEdyWeddingAnniversary Dah Sampai

Hadiah #FarahEdyWeddingAnniversary Dah Sampai ~ Bulan lepas idah dapat meneka soalan dengan betul sempena dengan Ulang Tahun Perkahwinan Blogger Farah... ahhaa... dah sampai pun hadiah nyerr... huhuhu... 


Ekceli hadiah ni dah sampai minggu lepas lagi... tapi disebabkan kesibukan yang melanda... hari ini baru berkesempatan nak hebahkan...  :D ahha... dapat² jer hadiah tu terus masuk dalam beg... sebab time tu nak pergi kerja dah... en.suami minta nak tengok pun tak bagi... kuikuikui... sampai office baru bukak... :D


Hadiah #FarahEdyWeddingAnniversary Dah Sampai

Alhamdulillah... Farrah bagi idah Photo Frame... :) Thank You Very Much Farah... hahaha... excited terlebih... sebab jarang dapar hadiah macam blogger² lain tu kan... nak dapat hadiah top komentator memang takder laa... ni pun nasib menang teka jawapan... :D



Oh yer... kepada blogger yang masih belum berikan info lagi untuk claim hadiah Top Komentator November Dunia Sementara Acikidah tu cepat² berikan yer... tiada tarikh luput... don't worry :D farah pun tersenarai juga... hehe... akak dok pening nak bagi hadiah apa nie... kalau perempuan akak pandai shopping... tapi kalau lelaki ni ada payah sikit... first time nak bagi hadiah kat blogger... nerves juga nie... hahaha... boleh tolong bagi idea tak? <3<3



Ok laa... nak sambung kerja semula... hari ini baru ada masa terluang nak menyembang... skejap jer pun jadilah :* kbai...


16 ulasan :

  1. Kalau lelaki kena beli PS4 rasanya. Hahaha. Gurau je..

    BalasPadam
  2. Tahniah Acik Idah..rezeki tu ...

    BalasPadam
  3. Tahnia buat acik idah. Bukan senang nak menang tu..:)

    BalasPadam
  4. Tahniah Acik..
    Betul tu.. Samalah kita. Jarang dapat hadiah dari segmen kawan kawan blogger hehe

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah rezeki... tahniah Idah.. :)

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah dah selamat sampai yer..macihhhh tau sbb sudi support simple Ga farah hari tue.. *kiss
    Ehhhh tersenarai jugak ek..kih..kih..kih.. nak kena send details ke or acik idah dah ada..sbb farah ada tulis address farah kat belakang sampul hari tue.. =D

    BalasPadam
  7. wahhhh tahniah acik idah! besnye dpt hadiah dr kwn blogger hehe

    BalasPadam
  8. alhamdulillah rezeki berblog...ehh..JM mesti tak masuk list Top Commentar Nov kan hehehe

    BalasPadam
  9. saya pun dapat juga hadiah tu =)

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D