10 Julai, 2014

Jom Kita Bantu GAZA..!

21 ulasan

Assalamualaikum...


Jom Kita Bantu GAZA..!

Jom kawan² saudara kita di GAZA sangat memerlukannya...
kemonn...!! :D seringgit pun tak perr... 

Jom... jomm... jommm... tak payah pikir² lagi... :D

(y)

Jom Kita Bantu GAZA..!

Untuk info lanjut, layari www.amanpalestin.net




21 ulasan :

  1. Kita boleh menderma serendah RM 1...apa lagi alasan kita untuk tidak menderma??Mari menderma...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  2. salam ramadhan idah…heheh!!!citer kelakar psl sms ni. excited nak menderma, sekali dah send tunggu reply xde dpt2 (org lain automatik terus dpt reply kan). kik3x pastu br ingat daku ini d bumi brunei daaaaa. no tu valid utk org2 msia. adoiiiiii le, xtau la camna status derma yg dah tersend pagi td.

    BalasPadam
  3. InsyaAllah...bantulah mereka dari segi kewangan...

    Entri terkini MINDAKABUR : Mindakabur Official Blog Facebook Page

    BalasPadam
  4. Semoga diberi kemudahan kpd mereka semua..

    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"

    BalasPadam
  5. In Shaa Allah...
    #Pray For GAZA.. :)

    BalasPadam
  6. InsyaAllah...sama2 kita membantu sambil beramal... "doauntukGAZA"

    BalasPadam
  7. insyaAllah..moga2 kita semua dan saya diberi kemudahan utk menderma :)
    pray for gaza...

    BalasPadam
  8. derma walaupun sikit tetap bermakna bagi mereka.

    BalasPadam
  9. mereka amat memerlukan
    semoga ALLAH melindungi mereka =)

    BalasPadam
  10. Selagi umat Islam tidak bersatu padu, selagi itulah Yahudi berkuasa buat apa saja yang mereka nak... Semoga Allah melindungi mereka... amin...

    BalasPadam
  11. Jom ...moga-moga bantuan kita boleh meringankan beban mereka...

    BalasPadam
  12. semoga allah melindungi mereka

    BalasPadam
  13. insyaallah
    sama2 membantu

    BalasPadam
  14. Marilah bersama kita terus membantu & mendoakan Palestin...

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D