03 Julai, 2014

Segmen : Cik akak mencari bloglist julai 2014

22 ulasan

Assalamualaikum...


Segmen : Cik akak mencari bloglist julai 2014



Syarat penyertaan Segmen Cik akak mencari bloglist julai 2014...


  • hanya follow blog cik akak khususnya buat blogger baru yang belum mengenali cik akak. Blogger lama pun boleh juga join. Tak de pilih kasih..hihi
  • Buat satu entri & letakkan gambar banner comel di atas.
  • Entri ringkas sahaja.
  • Letakkan tajuk " Segmen : Cik akak mencari bloglist julai 2014".
  • Akhir sekali....tinggalkan link entri tersebut pada kotak komen cik akak.

22 ulasan :

  1. Kakak tak ada dlm bloglistnya pun tetap selalu komen di blog dia Idah.
    Kalau ada masa boleh juga join.

    BalasPadam
  2. bersilaturahim di bulan Ramadhan..

    BalasPadam
  3. Assalammualaikum...acikidah,

    kalau join untuk promote boleh?

    BalasPadam
  4. Selamat bersegmen cik idah leh tambah kenalan :-)

    BalasPadam
  5. terbaik la, bleh share Bloglist :)

    BalasPadam
  6. salam. selamat bersegmen sis :))

    BalasPadam
  7. selamat bersegmen Kak Idah..esok kalau sempat saya join

    BalasPadam
  8. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga sempena ramadhan...sudikan la join ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    BalasPadam
  9. Salam perkenalan..
    Saya pun join segmen yang sama... Jom join GA saya pula :
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    BalasPadam
  10. Pucuk kerabu pucuk ubi,
    Dimakan bersama si cinta hati,
    Sudah join apa lagi,
    Jomlah semak nombor anda di entri ini.

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/07/senarai-peserta-segmen-cik-akak-mencari.html

    BalasPadam
  11. singgah melawat ^___^

    (http://naalisaa.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html)

    BalasPadam
  12. Selamat bersegmen Acik Idah...

    BalasPadam
  13. Salam kenal dari Ros.. done follow.
    Singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    BalasPadam
  14. Salam...
    Ade Singgah dari segmen yang sama...

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    BalasPadam
  15. Selamat bersegmen kak..hehhe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  16. salam singgah dr segmen yg sm

    http://storymoryluahanku.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    BalasPadam
  17. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    BalasPadam
  18. singgah dari segmen yang sama, follow sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D