23 Julai, 2014

CPUV Nuffnang Mayfair Bodyline Dan Rakuten

17 ulasan


CPUV Nuffnang Mayfair Bodyline Dan Rakuten


Assalamualaikum...




Syukur padaNya dengan rezeki yang dilimpahkan selama ini... pagi ini dan kelmarin belog acikidah.blogspot.com ini mendapat CPUV terbaru dari Nuffnang iaitu Mayfair Bodyline dan Rakuten... 



Sejujurnya ingin idah katakan yang idah tak pernah nampak lagi kedua² iklan ini berlegar² di belog idah ini... puas la dok refresh berkali²... tapi tak nampak² juga dia muncul... jadi untuk idah mengetahui iklan tersebut dengan lebih lanjut... khidmat Abang Google telah di gunakan... dan hasilnya adalah seperti di bawah... :)




CPUV Nuffnang Mayfair Bodyline

Mayfair Bodyline adalah merupakan pusat pelangsingan badan, kecantikan dan spa yang agak popular di negara kita ini. Kalau tengok di laman webnya ada banyak promosi yang sedang dilakukan... Buy 1 Free 1... dan macam² lagi... :)





CPUV Nuffnang Rakuten

Rakuten pula adalah kedai dalam talian... macam² barangan boleh didapati di sini... frankly speaking ini pertama kali idah masuk ke laman web Rakuten :D macam² barangan yang ditawarkan terus ke rumah anda... barangan kelengkapan rumah, barangan elektronik, anak patung, pakaian, gadjet dan macam² lagi laa... :) boleh klik pada gambar kalau nak ke laman web Rakuten dan Mayfair yer... :)



Di kesempatan ini ingin idah ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH kepada semua yang sudi datang ke belog kecil ini... tanpa kalian tiada makna belog ini diwujudkan... andalah pemangkin utama untuk idah terus menulis dan berkongsi pengalaman hidup ini... semoga persahabatan yang terjalin di alam maya ini dapat direalisasikan di alam nyata... insyaallah... 


Terima kasih juga kepada pihak Nuffnang yang telah sudi memberikan peluang kepada belog kecil ini walaupun diawal setengah tahun 2014 belog ini umpama tidak wujud di mata mu... wakakaka... jiwang lak ngan Nuffnang kan... :D 



Ok nak sambung kerja... tengahari ini tak kemana sebab ada sedikit masalah kesihatan... :( k babai ... ;)


17 ulasan :

  1. Tahniah.. farah pn dapat jugak..hehehe

    BalasPadam
  2. all the best ye, rezeki ler tu

    BalasPadam
  3. salam. tahniah kak :) murah rezeki :))

    BalasPadam
  4. Assalammualaikum...acikidah,

    tahniah yer dapat cpuv nie... k. Rezeki nak raya nie...

    mselim3

    BalasPadam
  5. Wahh...alhamdulillah..tahniah... :D

    BalasPadam
  6. Tahniah, Acik Idah... Rezeki ramadhan tu... :)

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah...Rezeki Ramadhan tu Acik Idah....

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah..rezeki hari raya..

    BalasPadam
  9. wahh best la . tahniah sis syg :)

    BalasPadam
  10. TAHNIAH DPT CPUV NUFF BERTAMBH REZKI...

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah.. tahniah. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.. :)

    BalasPadam
  12. Klau rajin update, ramai pengunjung adalah habuan nya ye dak :-)

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D