21 Julai, 2014

Mencari Baju Raya @ Butik Sireh Pinang, Busana Mara

15 ulasan

Assalamualaikum...


Mencari Baju Raya @ Butik Sireh Pinang, Busana Mara



Tengahari tadi keluar sekejap pergi Busana Mara... mencari baju raya... dah recce minggu lepas lagi satu baju kurung tu kat Butik Sireh Pinang... so tadi plan datang nak try dan terus beli jer... uhuk3x... baju tu tak ada saiz pulakkk.... dah habiss... huhuhu... shedih tau... so terpaksa cari baju lain... baju yang idah pakai (gambar) nie la... baju jer yer... kain tu skirt akak punyer... warna hijau... suka cutting dia.. cantik terletak jer... tapi yang idah try nie saiz S... boleh jer pakai cuma nanti dah lepas raya ke-2 dan seterusnya tak boleh pakai lagi dah laaaa... sendat mendat... huhuhu....





Mencari Baju Raya @ Butik Sireh Pinang, Busana Mara


Akhirnya... terai punya terai... dapat gak satu yang berkenan di hati walaupun tidak secantik yang hijau tu... :D Oopsss...! mana bleh tunjuk... nanti dah tak seri lagi laa... hehehe... jadi la sepasang kan... daripada tak ada langsung... :D ala kadarr... 




Alhamdulillah... ada juga baju raya untuk acikidah di hari raya ini... ;) ... setelah sekian lama tengok kawan² jer beli baju raya... kan... :D okay... anak² dah selesai... bapaknya pun dah selesai... ibunya pun baru selesai... tinggal nak belikan baju raya untuk emak jer... susah nau nak bawak orang tua tu pergi beli baju raya... banyak jer hal dia... insyaallah kalau ada rezeki dia tak kemana kan... :)





Uols semua dah ready ker untuk raya nie? tak per masih ada masa lagi... man.. man... esok lusa tulat masih ada lagi... Errmm... okay la... pukul 5 dah nie... nak bersiap² gerak pulang ke rumah... selamat berbuka semua.... :D



15 ulasan :

  1. CT pun baru beli semalam.. amboi glemer baju acik idah kita hihisk..

    BalasPadam
  2. Laaa ingat acik idah beli yg color hijau nie.. cantik dh tue.. =D

    BalasPadam
  3. lawa baju tu kak...tapi saya yakin baju yang akak beli pasti lebih lawa...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  4. saya x ready apa2 lagi sbb thn ni cuma terima tetamu jer ...

    BalasPadam
  5. mesti glamor baju kak idah ni..yang hijau tu pun nampak cantik dah

    BalasPadam
  6. baju saya tempah last minute kak

    BalasPadam
  7. Salam kenal..cantik baju tu..yang yang dah beli tu mesti lagi cantik kan?
    *Done follow sini..:)

    BalasPadam
  8. Wahh cantik... ceria di hari raya... :)

    BalasPadam
  9. Glam lah di hari raya ni nnt...

    BalasPadam
  10. cantik baju hijau ni...haruslah baju raya lagi cantik kan....

    BalasPadam
  11. Teman bulan Mei hari tu dah shopping baju untuk anak2... malas nak shopping time raya nie... Promosinya bukannya menarik mana pun... Kalau kat SOGO tu, time offer raya nie, nak membayar pun kena que panjang... letih beratur jer... tu yang shopping awal...

    BalasPadam
  12. cntik jgak bju hjau tu..:)

    dtg singgah sini , dan slamat brbuka..:)

    BalasPadam
  13. wah cantik mama ayesha ni =)

    BalasPadam
  14. salam. lawa baju tu kak :)) suka suka hehe

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D