09 Julai, 2014

Menghitung Hari Ke LHDN

15 ulasan

Assalamualaikum...


Menghitung Hari Ke LHDN


Selamat petang semua... :) sepatutnya awal bulan lepas idah dah kena pindah ke projek baru... Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN), Cyberjaya... tapi disebabkan ada team mate yang memohon pada boss agar dilanjutkan idah lagi 2 minggu di DBKL nie... jadi itulah yang masih di sini... :) 




Tempoh 2 minggu hanya tinggal berbaki 2 hari saja lagi... masih banyak lagi kerja² yang perlu disiapkan... entry pun idah dah siap² buat lepas sahur setiap hari... tinggal publish jerr... tapi syukur juga di tangguhkan tu... setidaknya dapat juga idah berpuasa di DBKL nie bersama teman² rapat... dan tidak ketinggalan dapat merasa Bubur Lambuk Pak Hassan... :) kalau postponed lagi pun bagus juga... hik3x... :D





Menghitung Hari Ke LHDN... macam mana pula agaknya keadaannya di sana kan... ada line internet ker... laju ker... kalau takder sure mengantuk la... bebanan kerja tu confirm banyak la kan... :D dan yang pastinya kat projek tu idah seorang jer perempuan... huhuhu...



Oh yea... mug tu office idah berikan kepada semua stafnya 2 hari lepas... penutupnya ada 2 warna... biru dan merah... idah ambil merah... :D siap turunkan autograph lagi kat kotak... hehehe... bukan apa... takut tertukar nanti kecoh pula kan... :)


Okay la... selamat berbuka puasa semua dan sehingga berjumpa lagi... :)




15 ulasan :

  1. cantik mug tu..hihi apa2 pun good luck^^

    Entry Terbaru : Cara-cara membuat mc' flurry sendiri

    BalasPadam
  2. semoga berjaya di tempat baru nanti kak idah, insyaAllah dapat pengalaman baru juga kan..mungkin environment kerjanya pun berbeza jgk...goodluck!! :)

    mesti sedih juga kan nak tinggalkan rakan sekerja yang dah lama dengan kita and rapat pulak tu...

    BalasPadam
  3. Ika menabung untuk kak idah :)

    BalasPadam
  4. mesti macam2 perasaan muncul setiap kali nak tukar tempat kerja kan..tambah2 sorg je perempuan..best of luck ek! hehe

    BalasPadam
  5. P1 kat cyberjaya cuma dpt 2 bar jer ... yg lain x tau pula ...

    BalasPadam
  6. selamat bekerja di tempat baru kak

    BalasPadam
  7. Semoga dipermudahkan & lancar segalanya... aamiin.. :)

    BalasPadam
  8. Dup-dap-dup-dap menanti masa ke tempat baru ye Idah
    Kiranya naik raya dah di tempat barulah..
    Alaaa... kakak percaya Idah boleh tak ada masalah dan biasa jumpa macam-macam jenis org kan.

    BalasPadam
  9. salam. semoga segalanya dipermudahkan sis :))

    BalasPadam
  10. di cyberjaya sepatutnya lagi laju internet..MSC status..anyway, new place, new environment, new people...dulu pernah station kat Cyberjaya sekejap kan...ada buat entry..

    BalasPadam
  11. Selamat berhijrah Acik Idah...

    BalasPadam
  12. akak relocate ker??ini mesti relocate sekali dengan promotion kan??hehehe ;-)

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  13. tahniah ye, semoga dipermudahkan segala urusan
    comel mug tu =)

    BalasPadam
  14. Boleh la minta diskaun bila dah attach kat LHDN nanti...

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D