17 Julai, 2014

Happy Birthday Ke-2 Nur Ayesha

20 ulasan

Assalamualaikum...

Happy Birthday Ke-2 Nur Ayesha


Ayesha dah 2 tahun... yeeyyy!!... :D Happy Birthday Ayesha....! patut la beberapa hari ni dia nampak bijak terlebih dari biasa... tanya mana getah rambut Esya... dia jawab "hilangg" ekhh... pandai pulak sebut hilang... sebut ibu tak pandai² plak kan... :D




Panjang Umurnyaaaa....

Lepas solat maghrib semalam kami buat sambutan Hari Jadi untuk Ayesha... simple jer... sebab si kakak pukul 8.30 dah nak kena ke sekolah ada kelas malam... abang Nuqman pula demam... siangnya tak pegi sekolah... babah pun kena pergi hantar kakak dan ke masjid... hehehe... tengok Esya tu senyum simpul tengok kek dia...





Ayesha kena kiss...

Ayesha kena cium dengan kakak dan abang² dia... muka tak bleh blah la Esya nie... muka tak ada perasaan... hehehe... orang nyanyi lagu Selamat Hari Jadi pun dia senyum² simpul jerr... :)





Tiup lilin nyaa...

Kakak² dan abang² dia dah nyanyi bagai.... suruh dia tiup lilin... dia lari pulak... aduhai anak dara sorang nie... dia takut dengan api lilin tu... heheheh... kelakar la Esya nie... akhirnya babah yang tiupkan... :D




Potong kuih nya...

Ayesha potong kek hari jadinya yang ke-2... :)



Kek Happy Birthday Ke-2 Nur Ayesha


Happy Birthday Ke-2 Nur Ayesha mucuk² ibu... semoga Ayesha menjadi anak yang solehah dan pintar... :) ibu, babah, kakak, abang sayanggggg Esya... :)




Kek pun simple jer... en. suami pergi secret recipe... tapi tak ada kek yang kami suka... banyak dah sold out... lagipun kek tu bukan Ayesha yang makan pun... dia taknak makan langsung... ermm... Ayesha memang macam tu dia makan memilih sikit... biasanya dia akan rasa sikittt jer dulu... pastu kalau dia suka dia akan teruskan makan... kalau tak suka dia tak nak makan dah... dia letak jer... tapi kek nie dia tak nak rasa langsung... mungkin sebab dia masih takut dengan api lilin mula² tu kot... :D 



Kek itu hanya simbolik... yang paling utama adalah ingatan dan doa tulus ikhlas kita pada seseorang :)



20 ulasan :

  1. Happy bufday Ayesha! nk hadiah dtg umah Abang Santan ye :D jemput singgah ke blog SM kalau sudi :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/07/boleh-gelak-sampai-tertonggek-kalau.html

    BalasPadam
  2. hepi bufday ayesha..geram tengok dier kak..klon ibu nih..hihihi

    BalasPadam
  3. hepi birthday ayesha comey..semoga jadi anak yang solehah ye. geram auntie tengok pipi tembam.hehe

    BalasPadam
  4. happy birthday ayesha yang comel...

    BalasPadam
  5. Happy Birthday Nur Ayesha!! Semoga jadi anak yang solehah yer..=D

    BalasPadam
  6. happy birthday ayesha comel..semoga membesar dengan sihat & bijak..
    dahi yang cedera hari tue dah ok tak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ameen... :) thanks nur
      dahi tu masih berkuping lagi... belum kering betul... tapi dah mengecil laa... :)

      Padam
  7. salam. alolo...happy birthday to Ayesha :)

    BalasPadam
  8. happy birthday cute Nur Ayesha.. semoga menjadi anak yang solehah dunia dan akhirat..

    BalasPadam
  9. comelnya ayesha..happy birthday..bhgia sekali dpt memeluk anak kecil dgn penuh kasih syg kan idah...

    BalasPadam
  10. Selamat hari lahir Ayesha.. Moga menjadi anak yg solehah..

    BalasPadam
  11. Happy birthday Ayesha...sedap kek tu..

    BalasPadam
  12. alololo comeynye ayesha. senyum2 simpul gitu hehe
    smoga jd anak solehah utk ibu dgn babah ye :)

    BalasPadam
  13. selamat hari jadi ayesha..
    b a good girl ok :____

    BalasPadam
  14. seronok adik dapat kek birthday...

    BalasPadam
  15. Wahh... happy birthday Ayesha... Tahniah... pss.. emel lah kek tu sepotong kat uncle Khir ni hehee.. :D

    BalasPadam
  16. happy 2nd birthday Ayesha...lewat beberapa hari dari birthday suami kak. ada persamaan perangai tu..hihi

    BalasPadam
  17. happy belated birthday alesya, comellah kamu ni
    geram auntie tengok
    apapun semoga menjadi anak yang solehah ye

    #prayforMH17

    BalasPadam
  18. Selamat hari jadi.. alahai..lambat pulak wish. Omeynye dieee!

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D