15 Julai, 2014

Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas

18 ulasan

Assalamualaikum...


Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas

Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas ini dibawakan khas untuk uolss bersempena dengan Syawal yang bakal menjelma beberapa minggu jer lagi ni. ^_^... Dalam masa yang sama kira2 macam Blog E-Card dari Bubblynotes.Com kepada uolss jugaklah... Tak dapat or tak sempat nak hantar Kad Raya pakai pos, pakai Blog E-Card pun boleh juga ye tak??? Janji ucapan sampai... Sebab kalau nak diikut2kan iolss nak ajer hantar Kad Raya pada semua readers Bubblynotes yang selama ini sudi datang menjenguk dan membaca entri2 Bubblynotes.Com selama ini... Dalam masa yang sama segmen ini bertujuan nak rapatkan lagi silaturahim sesama weolss semua, follow memfollow serta blogwalking. Semua blogger tak kira baru atau lama, famous atau tak, retis atau tak, glam atau tak adalah dijemput untuk memeriahkan segmen ini. 10 pemenang akan dipilih oleh Pakcik Random.Org dan kesemua pemenang yang terpilih akan disenaraikan di dalam Bloglist Segmen Bubblynotes.Com bagi menggantikan Bloglist Segmen yang terdahulu. 


"Tarikh Segmen: 12/7/2014 sehingga 19/7/2014"

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com dan ADD TO CIRCLE G+ Farah Waheda Wahid
2. Buat entri bertajuk Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas... 
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT/KLIK semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.
Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas
Credit to MiaLiana.Com
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen entri ini. 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Random.Org. 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/7/2014 yang mana kemudiannya akan dimasukkan terus ke dalam senarai bloglist pemenang segmen. 

18 ulasan :

  1. acik..banyak broken link kt post ni..redirect ke page lain..

    BalasPadam
  2. betul lah... thanks Khamsi... dah baiki dah... kita ikut arahan tuan tanah suh copy paste jer... :D

    BalasPadam
  3. salam. selamat bersegmen kak :))

    BalasPadam
  4. Selamat bersegmen dan selamat berpuasa...

    BalasPadam
  5. terima kasih kerana sudi join dan support, jangan lupa semak senarai peserta di sini yer...

    http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    BalasPadam
  6. salam acik idah.. wahh slmt bersegmen ye :)

    TQ tau sbb singgah & follow blog kite hehe
    kite follow jugak hehe :)

    BalasPadam
  7. Good luck and all the best kak...menabung Dove sini...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  8. selamat bsegment n all the best sis :P

    BalasPadam
  9. Sama2 kak.. selamat maju jaya :)

    BalasPadam
  10. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    BalasPadam
  11. Salam singgah jalan jalan...datang dari segmen yang sama...follower yang ke 233 :)

    http://diarymissnick.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    BalasPadam
  12. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D