13 Julai, 2014

Ranking Alexa Dunia Sementara Acikidah Pada 13.07.2014

13 ulasan

Assalamualaikum...




Ranking Alexa Dunia Sementara Acikidah Pada 13.07.2014


Global Rank:  302,666
Rank In Malaysia:  1,721
Links in:  111
Sumber:  rujuk SINI



Last idah update Ranking Alexa Dunia Sementara Acikidah adalah pada 01.07.2014... tak sampai setengah bulan lagi... dan nampaknya ada penurunan di situ... :D 



Global Rank ↓ 47,053
Rank In Malaysia ↓ 636
Links in ↑ 5



Alhamdulillah... graf menunjukkan ke arah yang positif... walaupun perubahan itu tidak banyak... :) terima kasih kepada rakan² sekelian yang sudi berkunjung ke blog Dunia Sementara Acikidah ini... tanpa kalian maka tiada makna lah pada blog ini... dan syabas kerana anda telah secara langsung memeriahkan lagi dunia blogging di tanahair kita ini... (y)





“ Takdir menerpa kita dengan erti perkenalan, 
menyulam erti kasih sayang, 
menanam erti persahabatan,
menghadiahi kemanisan dalam kegembiraan, 
menyemai benih keakraban,
serta memberi peluang menilai siapa sahabat siapa kawan dan 
siapa sekadar kenalan yang mengisi ruang dalam 
episod kehidupan dunia sementara.. ”



13 ulasan :

  1. huhuhu... tak pernah check pun..

    btw thanks for the wish yer

    BalasPadam
  2. selalu bertandang ke laman idah...

    BalasPadam
  3. tahniah..tahniah..
    makin lama makin terkenal nanti, in sha Allah

    BalasPadam
  4. Tahniah Acik Idah & Salam 15 Ramadhan ya..Dah setengah bulan bulan kita berpuasakan...kejab aje..

    BalasPadam
  5. Jeles pulak tgk ranking blog acik idah...hahaha

    Jom terjah entri terkini MINDAKABUR : Bluestacks Menjalankan Aplikasi Android Pada Komputer

    BalasPadam
  6. Tahniah... semoga terus sukses.. :)

    BalasPadam
  7. salam..tahniah sis..hehe sy jarang cek :))

    BalasPadam
  8. bagus dah tu, all the best ye

    BalasPadam
  9. tahniah kak..keep on blogging ye

    BalasPadam
  10. alexa ranking ni ada turun naiknya ... tahniah !

    BalasPadam
  11. Orang kata kalau kita selalu share pasal Alexa nie memang bagus...farah pnya dah menurun...hahaha.. malas nk maintain.. =D

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D