16 Julai, 2014

Tanpa Bicara #19 : Baru Buat Dua

13 ulasan

Assalamualaikum...


Biskut Cornflakes Rangup
Biskut Cornflakes Rangup




Biskut Tart Strawberry
Biskut Tart Strawberry



(。◕‿◕。)


13 ulasan :

  1. meltingnya tengok tart strawbery tue.. huhuhu

    BalasPadam
  2. Dah siap juga dua tu Idah.. akak satu pun tak buat lagi :)

    BalasPadam
  3. rajinnya idah...saya beli jer kot thn ni.

    BalasPadam
  4. awal buat biskut, tak cepat habis ke? =)
    saya tak tahulah boleh ke idak buat biskut tahun ni

    BalasPadam
  5. dua2 faveret kak tu...nak sebalang!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak sebalang kak? :D idah nak dapatkan sebalang pun siksa kak dengan 5 putera puteri tu... hehehe...

      Padam
  6. rangupnya tengok biskut cornflakes tu..ohh..sesuai dgn namanya...

    suka tart design mcm ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tart tu design kuih orang2 lama... resepi mak... :D kami adik beradik memang suka tart nie... sampai ke anak cucu pun suka juga...

      Padam
  7. Wahhh rajin.. sedap tu.. klu saya, silap2 tak sampai raya dah abis hehee.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak kata rajin tu tak gak laa... idah buat ikut mood... :D
      Hehehe... memang pun... kalau tahun2 sudah idah selalu kena buat second round sebab belum raya kuih dah yillek... :D tapi tahun nie idah buat banyak skitt... dan pula kena sorokkk laaa... hehehehe...

      Padam
  8. dh 2?
    sy mak dh tnya bl nk start buat kuih ry.adusss...sesejak ada anak ni mcm x cukup masa ja...hihihi...alasan :p

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D