25 Julai, 2014

3 KOLEKSI TUDUNG RAYA SUGARSCARF

22 ulasan
Assalamualaikum...



3 KOLEKSI TUDUNG RAYA SUGARSCARF


3 KOLEKSI TUDUNG RAYA 2014 SUGARSCARF... Pasti uols ramai yang dah biasa dengar Butik Sugarscarf kan… dimana butik ini merupakan pusat sehenti menjual pelbagai koleksi tudung, pakaian Muslimah dan juga aksesori wanita… bermula dengan penjualan tudung secara online di Facebook… sejak tahun 2008 lagi… dari masa ke semasa koleksi tudung daripada Sugarscarf menjadi kegemaran ramai… maka tertubuhlah beberapa cawangan butik Sugarscarf di sekitar Kuala Lumpur dan Johor Bharu.




TERKINI…! memperkenalkan 3 KOLEKSI TUDUNG RAYA 2014 DARIPADA SUGARSCARF yang terbaru untuk kita miliki… mereka menawarkan tudung berkualiti tinggi tetapi dengan harga yang aaamat berpatutan… :)




Melissa Medium Lycra SyriaMelissa Medium Lycra Syria

Melissa Medium Lycra Syria



Madison Sofia Satin ShawlMadison Sofia Satin Shawl

Madison Sofia Satin Shawl



Jane Shimmer Ala Crepe ShawlJane Shimmer Ala Crepe Shawl

Jane Shimmer Ala Crepe Shawl




Berita baik untuk semua penggemar² Sugarscarf dan juga yang tidak pernah lagi mencuba tudung dari butik ini… haaa… sekarang dah boleh membuat pembelian tudung secara online di laman web ZALORA Malaysia… :D mudah kan… tak perlu lagi kita berasak² di jalan raya dan butik untuk mendapatkan tudung yang kita inginkan… masa pun jimat… badan pun tak letih terutama ketika berpuasa ni… moh kiter recce tudung yang cantik² tu di ZALORA dan boleh terus membuat pembelian di ZALORA sekarang..! (y) 



Selamat membeli-belah semua…!! dan meriahkan Hari Raya anda dengan koleksi tudung dari Sugarscarf… ;)



** klik pada perkataan Sugarscarf untuk melihat lebih banyak koleksi cantik² dari Sugarscarf lagi... 




22 ulasan :

  1. wah...tudung raya dah ada..kena match dengan baju pulak la ye..selamat hari raya

    BalasPadam
  2. rambang mata la nak pilih..semua cantik2..=D

    BalasPadam
  3. saya tak pernah dengar pula
    biasa pakai bawal aje...hehe

    BalasPadam
  4. yg kedua tu cantik la pulak ... selamat menyambut lebaran . mohon maaf sekiranya ada komen - komen yg mengguris rasa . semoga berbahagia bersama keluarga di hari yg mulia .

    BalasPadam
  5. salam sis..hehehe sy tak yakin nak gayakan tudung cmni..gadis bawal la katakan hahah :D

    singgah sini sebelum bercuti raya esok hehe

    salam jumaat & selamat hari raya serta salam kosong kosong hee ^_^

    BalasPadam
  6. suka yg simple mcm Melissa Medium Lycra Syria..

    Selamat Hari Raya...maaf zahir dan batin..

    BalasPadam
  7. Selamat Hari Raya Acik Idah...
    Maaf zahir dan batin... :)

    BalasPadam
  8. eh zalora pun dah jual tdung brand ni.. bgus2..

    BalasPadam
  9. Wahh cantik2... eh bukan utk saya.. utk mem... :D

    BalasPadam
  10. sugarscarf ni mmg cntik2 tuudngnye kan kak..
    rambang mata nk memilihnye heehe

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum,
    Cantik2 tudungnya...sesuai utk hari raya ini...

    Salam Lebaran buat Acik Idah sekeluarga. Semoga Syawal ini disambut dengan gembira bersama insan2 tersayang. Mohon ampun dan maaf jika ada salah dan silap sepanjang perkenalan.
    Selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin... :)

    BalasPadam
  12. Cantik...

    Salam Aidil Fitri buat Acik Idah & family. Mohon maaf jika ada yang tersentuh sepanjang berblogging ya...

    BalasPadam
  13. As salam. Memang cantikla even simple... Hr ni baru tau ada tudung berjenama Sugarcraft. hehe

    BalasPadam
  14. salam idilfitri idah maaf zahir batin...raya pakai tudung cantik2...

    BalasPadam
  15. Model yg pakai tu cantik mestilah sweet cer Jm yg pakai huhuhu nampak masam je heee

    BalasPadam
  16. cantiknya... so far belum ada lagi.sebab lebih suka pakai bawal, muka bulat.huhu. ;p

    klik old town 1x

    BalasPadam
  17. Saya beli madison classic utk raya ritu, mmg best inner dia sejuk je dan selesa...

    BalasPadam
  18. menarik juga, ada online shopping memang memudahkan ^^

    BalasPadam
  19. Memang cantik...sederhana saja...tak terlalu simple dan tidak terlalu sarat batu n manik bagai....

    Boleh dibawa ketepi ketengah....i like....maroon n blue...

    BalasPadam
  20. Assalamualaikum..sis. Kot2 ada preloved madison nk letgo roger akak bley. Mencari old batch ��. Tq.....0192100211

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D