23 Julai, 2014

Baju Kurung 5 Pasang RM100 Di Kamdar

19 ulasan


Baju Kurung 5 Pasang RM100 Di Kamdar


Baju Kurung 5 Pasang RM100 Di Kamdar

Assalamualaikum...



Tengahari semalam ronda² jap kat Jalan Tunku Abdul Rahman... ternampak pula di depan Pasaraya Kamdar tertera Murah²... Baju Kurung Murah 5 Pasang RM100... perghh murah tu... kain aper dia guna tue... baju kurung ready made tau dia jual tu...




idah tak terus pergi... melencong ke bazar Jalan TAR dulu nak cari tudung untuk match kan dengan baju raya yang beli kelmarin tu... :D alhamdulillah... dapat yang berkenan di hati... so baju selesai... tudung selesai... tinggal beberapa barang jer lagi nak kena beli... :)



Balik dari bazar tu... singgah la Kamdar nak gak tengok baju kurung yang 5 Pasang RM100 tu kan... :) haaa... memang betul laa... kebanyakannya adalah kain cotton... baju budak pun ada... ermmm tapii... kita kena beli 5 pasang tau baru dapat harga RM100 tu... kalau beli sepasang harga dia dalam RM45 camtu... mahal gak laa... dan kalau pilih tu kena hati² sebab ada baju² tu yang lebihan kain perca contohnya macam kat pesak tu kita boleh tengok kaki kain yang ada tulisan tu kan... kan ker huduh... dan kalau nak beli sampai 5 pasang haishh jenuh gak la nak memilihnya... kalau nak buat pergi kerja boleh laa... murah kan RM20 jer sepasang... dan kalau ada kawan² yang sama berkenan boleh la kongsi² beli... :D





Kat bazar jalan TAR tu banyak gler baju frozen budak²... kalau sapa yang masih tercari² lagi baju frozen boleh la cari kat bazar nie... tapi kena survey harga kat beberapa gerai... sebab ada gerai yang potong leher laa... baju frozen budak yang kecik tu jer... kain macam net kembang sikit bukan labuh pun RM65... perghhh... ada gerai yang jual RM45... so pandai² la jalan² dulu...





Kay... untuk yang belum ada baju raya lagi tu... boleh la jalan² kat Jalan TAR nie... hehehe... tapi bersedia la dengan jamnya... :D dan juga kalau boleh naik LRT jer... nak parking kete pun payah... kalau naik motor lagi baguss... cepat mudah dan menyenangkan... hehehe... k baiiii... ;)



19 ulasan :

  1. Akak pernah tengok kat Maidin..kdg harga yg terlalu murah ni kualiti kain dia tu..nak pakai rasa x selesa...krg beli pun sekali pkai je x psl2 membazir kan..

    BalasPadam
  2. ptt blh bg hrga murah...ape lah dorg ni kan..so jgn nk teruja sgt klo nmpk murah2 tu heehhe

    BalasPadam
  3. betul kata idah..kena survey dulu sebelum beli..kang terbeli yg mahal..padahal ada yg letak harga murah sikit..sayang duit jugakkan..akak tak pernah sampai Jalan TAR tu...teringin nak pergi..bila pikir jauh..campur jem..tu yg jd malas..

    BalasPadam
  4. Murahnya Idah.. tapi tak kan kakak nak ke sana jauh tu:)
    Kalau tempat kakak ada boleh juga tengok-tengok..

    BalasPadam
  5. murah betul...kalau kat sini...adoi...sepasang je dekat RM200

    BalasPadam
  6. tak penah lagi sampai ke sana
    entah bila dapat p nyer
    tapi memang murah tu

    BalasPadam
  7. murah tu...OK jg, boleh buat basahan gi kerja..

    BalasPadam
  8. boleh beli 5 pasang sekali...meriahnya beraya heh..heh..

    BalasPadam
  9. Ucap Salam Aidilfitri , mohon salah silap dimaafi,
    Terkadang kita bicara dan menitip kata, Yang terkadang mengguris rasa, Walau menyepi seketika, Ingatan itu tetap ada. Terima kasih terus menyokong KA , Selamat hari raya, maaf zahir & batin dari KA sekeluarga

    BalasPadam
  10. tudia aihh murah sgt tapi
    kualiti lngsung xde. chisskek ! =P

    BalasPadam
  11. teringat lak kat my anak buah yg kena berlakon dlm pementasan frozen sempena hari kanak2 lepas raya nanti ... kembang jer bajunya ye .

    BalasPadam
  12. salam kak..wahhh terbaik tu 5 pasang rm100...huuuu

    BalasPadam
  13. betul2 lelong tue.. berbaloi2.. =D

    BalasPadam
  14. Bolehlah belia sapa yang save budget..kongsi ramai-ramai..he..he

    BalasPadam
  15. mak ai murahnya. kalu perempuan boleh beli pakai pergi kelas

    BalasPadam
  16. tahun nie tak pegi pun jalan tar & sogo...takde geng nak pegi...wuaaaaaa....sobs..sobs....

    BalasPadam
  17. Tension sebenarnya nk pegi kawasan jln TAR time dekat nk raya sesak napas den :-)

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D