27 Ogos, 2014

Sudah Zulkaedah Masih Ada.... ~ Tanpa Bicara #22

19 ulasan
Sudah Zulkaedah Masih Ada.... ~ Tanpa Bicara #22

Sudah Zulkaedah Masih Ada....



(。◕‿◕。)


19 ulasan :

  1. saya pun masih lagi dapat jemputan
    yang tak betulnya tak payah sebut raya lah dak =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Idah esok HQ buat open house juga... jumaat pun ada jemputan lagi... huhuhu... Oh Malaysia ku... :D ermmm betul tu... patutnya sebut jemput makan2 jer la kan... :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Alhamdulillah... rezeki jangan ditolak kan... :D

      Padam
  3. haha...dah tak kira raya tu..:)

    BalasPadam
  4. best lah mcm ni..tapi jauh jg tempatnya..

    BalasPadam
  5. sepanjang syawal, tuan rumah busy kot, la ni baru ada masa buat open house, ni kira ziarah erat silaturrahim :)

    BalasPadam
  6. salam kenal...


    org Malaysia je yg sakan dgn open house ni.. negara lain x macam ni pun.. just kata majlis gather2 lah kan.. yg penting dpt jumpa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu... rakyat Msia nie pemurahhh... berlumba2 nak beri orang makan... :D

      Padam
  7. Jamuan raya merangkap Merdeka tu... tak kisahlah, janji meriah & berjalan lancar nanti ye.. :) :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jamuan Raya Merdeka la ek khir... :D

      Padam
  8. Terlupa kot...atau tak perasan dah abis Syawal...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Agaknya la kan Bunda...! tak per la... kita bersangka baik jer la kan... :)

      Padam
  9. sambung ke raya haji nampaknya ni...hihihihi

    BalasPadam
  10. mungkin dia tak sempat kot buat open house awal2..

    BalasPadam
  11. ahaks...teringat kata-kata ustazah...di msia je puasa sebulan raya 3 bln...

    BalasPadam
  12. Rezeki dapat makan2 kan Idah...

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D