25 Ogos, 2014

Ranking Alexa Dunia Sementara Acikidah Pada 25.08.2014

13 ulasan
Ranking Alexa Dunia Sementara Acikidah Pada 25.08.2014

Ranking Alexa Dunia Sementara Acikidah Pada 25.08.2014



Global Rank: 234,258
Rank In Malaysia: 2,142
Links in: 129
Sumber: rujuk SINI



Lama rasanya idah tak check Ranking Alexa Dunia Sementara Acikidah ini... kali terakhir adalah pada 13.07.2014... dah lebih sebulan... dan nampaknya ada turun dan naik di situ...


Global Rank ↓ 68,408
Rank In Malaysia ↑ 421
Links in ↑ 18


Ranking kali ini bercampur²... ada positif dan ada negatif... Global Ranking ada penurunan, manakala Ranking di Malaysia... huhuhu haruu... makin menaik pula... bukan sikit 421 mata okay.... errmmm ini mesti sebab banyak sangat beraya nie... hehehe... eehemm tak per laa... ramai pun tau kan nak kejar ranking alexa ni bukan senang... jadi kita jadikannya hanya sebagai panduan jer laa... kalau nak dikejar... memang tak terkejar... lagi pun idah nie part time blogger jer... (ayat menyedapkan hati sendiri) :)



Walau apa pun... terima kasih kepada semua yang sudi ziarah belog idah ini... jutaan terima kasih juga atas kesudian bersahabat walaupun hanya di alam maya... <3<3



13 ulasan :

  1. sy tak pernah check pun rank alexa ni..haha xpe2 pasni nk try check tgk..;p

    BalasPadam
  2. Yang penting acik idah ada dalam ranking sahabat setia RM... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. :D Tengkiu BM... terharu tau... <3<3

      Padam
  3. tahniah idah makin lama tentu makin naik kot...

    BalasPadam
  4. Tahniah buat acik idah, dibawah 500k pun bkn senang nak capai..:)

    BalasPadam
  5. Apa yg penting.. teruskan berblogging. Semoga terus sukses.. :)

    BalasPadam
  6. lebih kurang je ranking kita.. heheh..

    BalasPadam
  7. tahniah kak idah..keep on blogging ye.saya suka singgah sini :)

    BalasPadam
  8. wah tahniah sis :)
    jemput singgah dan join ^^
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/segmen-jom-blogwalk-2-by-mellya.html

    BalasPadam
  9. tak per still terbaek!!..JM pun belum tentu sampai ke tahap tu kalau update ikut suka hati hahaha

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D