21 Ogos, 2014

Breakfast Ketupat Segera Semalam

11 ulasan
Breakfast Ketupat Segera Semalam

Balik kerja... idah sempat tapau saki baki ketupat segera yang tak habis dari Majlis Pejabat Terbuka Aidilfitri semalam... tak baik membazir buang²kan... so kita tapau bawa pulang laaa... :)



Breakfast Ketupat Segera Semalam

Pagi ini turun nak breakfast... buka tudung saji... tarangggg...! :D senyum lebar kan... Ketupat Segera Semalam dah bertukar menjadi Lontong... ada set bersama sambal goreng telur dan begedil... errmm... sedap tau... tak fikir panjang dah... tak kiraa... nak makan juga... :D




Breakfast Ketupat Segera Semalam

Alhamdulillah... tambah suun goreng... marveles... (y) oleh kerana breakfast dah berat gini... jadinya lunch tak boleh la makan berat² lagi... kalau tak... sendiri mau ingat kan... :D



Oh yer... hehehe... lupa pula... lontong tu... Makcik Epah yang masak... akak tukang makan jerrr.... :D dia tengah dalam mood memasak tu... asalkan tidak membazir... biar kan ajer... jangan di tegur... kita layann jerr apa yang dia masak...  kan... alhamdulillah...! <3<3 ~o)




11 ulasan :

  1. WAh! Memang berat sarapannya...nampak menyelerakan sekali! Daripada membazir lebih baik dipelbagaikan. Ketupat segera ni pun tahan lama...

    BalasPadam
  2. lontong letak suun goreng tu . idah. menu baru. kak ingat soto je, hihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak ada ek kak :D hehehe... suun open house tu hari ada lagi... so idah letak jer laa... hehehe... :D

      Padam
  3. sonoknya hr2 cik epah masak sdp2

    BalasPadam
  4. sedapnya lontong kreatif cik ipah ya...idah makan jer yer...heh heh..gurau idah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu... Itu yang idah takut kak paridah... idah makannnn jerrrr... :D

      Padam
  5. Nampak sedap jer brekfast Idah tu...

    BalasPadam
  6. suka makan nasi impit kuah lontong jgk!!!!

    BalasPadam
  7. Wahh layan tu... sedap mmg.. :)

    BalasPadam
  8. Akak tergoda sekejap tengok set lontong spesel, Idah

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D