01 Ogos, 2014

Salam Aidilfitri 2014

11 ulasan


Salam Aidilfitri 2014


Assalamualaikum...


Salam Aidilfitri 2014 diucapkan buat teman-teman sekalian. Dikesempatan ini idah ingin memohon Ampun dan Maaf andai selama kita berkenalan ada kata², tulisan mahupun perbuatan diri ini yang pernah mengguris hati samada yang sengaja atau pun tidak. Dan mohon dihalalkan jika ada termakan mahupun terminum. 




Baru hari ini idah berkesempatan mengucapkan Selamat Hari Raya buat teman² sekalian kerana keadaan kesihatan yang tidak mengizinkan sedari penghujung ramadhan lagi... namun begitu alhamdulillah syawal tetap diraikan dengan penuh meriah bersama keluarga tercinta...




Semoga syawal ini memberi sejuta rahmat dan kebahagiaan buat kita semua...




Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin dari Acikidah, Mohammad Saiful, Nur Atikah, Nuqman Adha, Nabihan Aziz, Nur Adelia & Nur Ayesha... kosong... kosong... yerr... :)



11 ulasan :

  1. salam lebaran idah n famili maaf zahir batin..

    BalasPadam
  2. Salam 5 Syawal Acik Idah...Kita still on holiday mood...he..he

    BalasPadam
  3. Salam Aidilfitri 1435H...semoga bergembira di bulan Syawwal yang mulia..

    BalasPadam
  4. Selamat hari raya idah. Terkejut den idah dah ada 5 anak ke tp ibunya still sweet 20ties lah :-)

    BalasPadam
  5. Salam Aidilfitri buat Idah sekeluarga... ziarah raya Syawal ke 6. Baru hari ni mula berblogging.. :D

    BalasPadam
  6. Selamat Hari Raya kak idah..maaf zahir batin ye ;)

    BalasPadam
  7. selamat hari raya buat idah juga ... mohon maaf seandainya ada komen2 yg mengguris rasa ...

    BalasPadam
  8. Selamat Hari Raya Aidilfitri kak...Maaf zahir batin andaikata ada terkasar bahasa atau apa saya..hehehe :) menabung oldtown sini...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  9. lama tak singgah sini
    tak lambat lagi rasanya nak ucap
    selamat hari raya buat idah sekeluarga

    p/s-blog ni cam nampak lain, ke mata saya aje =)

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D