04 Ogos, 2014

CPUV Nuffnang Dove Dan Xperia Z2

13 ulasan

Assalamualaikum...


CPUV Nuffnang Dove Dan Xperia Z2


Dari sebelum raya tak buka blog... entry raya pun dah syawal ke-5 baru dapat buat... blog pun sunyi jer minggu lepas... visitor pun merudum... tup..tup... jengok akaun Nuffnang... ada 2 CPUV baru... alhamdulillah... entah bila masa dia ada pun tak perasan tau² tengok tarikh macam dah lama jerr.... :D




2 CPUV Nuffnang baru iaitu Dove Hairfall Rescue dan Xperia Z2 Launch... sehingga ke hari ni idah hanya nampak iklan Xperia Z2 Launch jer yang muncul kat belog ini... itu pun jumaat lepas... yang satu lagi tu belum nampak lagi...



Rasanya ramai kot yang dapat CPUV nie... ce tengok akaun Nuffnang korang... mana tau kot Nuffnang nak bagi duit raya pada blogger² sekelian... hehehe...




Thank you very much Mr. Nuffnang atas pemberian CPUV ini... walaupun nilainya tidak seberapa... tapi happy jugak la dapat kan... ;)  syukur alhamdulillah....!!





13 ulasan :

  1. wahhhh duit raya tuuu hehehe

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah.. tahniah! Wanie klik iklan Experia Z2.. ^_^

    BalasPadam
  3. salam. alhamdulillah...tahniahh kak :))

    BalasPadam
  4. Nuffnang nak bagi duit raya dlm sampul tak dpt Idah
    Dia bagi via blog:)

    Selamat Hari Raya & maaf zahir batin dari kakak

    BalasPadam
  5. rezeki syawal.. tahniah.. hihi..

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah rezeki.... maaf zahir batin selamat hari raya

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah... rezeki Syawal.. Tahniah. Semoga terus sukses... :)

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah :-)

    Dalam senyap-senyap ada jugak terselit rezeki hasil penulisan blog ni kan.

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah, tahniah... buat masa nie Nuffnang teman sunyi tanpa CPUV

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah dan tahniah kak untuk CPUV yang terbaru ini...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  11. wah tahniah idah
    rezeki syawal tu =)

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D