07 Ogos, 2014

Wajah Baru Blog Sempena Anniversary

20 ulasan
Assalamualaikum...



Malam kelmarin tiba² kerajinan datang melanda... terasa nak buang sawang² yang ada di belog ini... :D ecehhh...! tak der makner nyer...!! 


Sebenarnya beberapa hari sebelum Aidilfitri tu hari... adalah merupakan Anniversary pertama buat blog Dunia Sementara Acikidah ini... sebelum tarikh tu sampai... memang idah teruja... macam² plan nak buat... tapi biasa laa yang kita rancangkan tidak selalunya termakbul kan... kesihatan pula tidak mengizinkan... jadi mood untuk nak celebrate 1st Anniversary tu terus terkubur... 


Wajah Baru Blog Sempena Anniversary... saja la nak tukar mood :D ini kali ke-5 kott tukar wajah background nie... hehehe... ingat² lupa plak... jadi sempena setahun belog ini saja laa nak hias² sikit... :D




Wajah Baru Blog Sempena Anniversary

Ini wajah terbaru acikidah.blogspot.com... amacam?? ada rasa macam ringan sikit tak bila loading tu? :D ini pertama kali idah gunakan warna background yang cerah... idah pakai basic template jer... pastu tukar gambar background... dah... rasa macam best pula cerah² nie... simple dan minimalis... tengok la braper lama bleh bertahan... :D






Wajah Baru Blog Sempena Anniversary

Ini wajah lama... ada bunga²... idah suka bunga²... dan yang paling idah suka template ini adalah warna merah coklat ditengah tu... tak tau la kenapa idah suka warna tu ek... rasa macam blend jer dengan warna bunga² tu... ohhh... tak per la... dah sejarah dah pun... abaikan.... :)



Sempena menyambut Anniversary pertama belog ini... idah ada terasa macam nak buat GA laa... tapi agak² ada ker uols yang nak join ek? ermmm... rasa² kalau idah buat pun mungkin bulan depan kot... sekali dengan Besday tuan empunya belog sekali... :D 



Idah belum pernah anjurkan sebarang segmen mahupun GA... ada sapa² yang pernah buat tu boleh perturunkan ilmu sikit tak? cara², langkah² dan tips untuk menganjurkan segmen atau GA... :D kalau ada yang sudi tu idah dahulukan dengan ucapan terima kasih yer... sharing is caring kan... :* rasanya untuk hadiah tu tak ada masalah sangat... yang masalahnya adalah cara² nak menguruskan tu...



Kayy... kita tengok la nanti macam mana... walau apa pun yang kita rancangkan, perancanganNYA adalah yang sebaik² perancangan... O:)




20 ulasan :

  1. ok simple jer..tenang jer bila BW kat sini..hehehe..buat jer segmen atau GA, mesti ada yang join..

    BalasPadam
  2. HEBATNYA WAJAH BARU SEMOGA MENAMBAH SEMANGAT UNTUK RAJIN MENULIS BLOG...

    BalasPadam
  3. Happy Anniversary utk blog ni...belum pernah join mana2 GA, bolehlah join nanti..

    BalasPadam
  4. Lagi simpleee wajah blog acikidah skrg... Wahh! mesti ramai nnt nak join kalau akak buat GA.. hehehe Happy Anniversary acikidah :)

    BalasPadam
  5. Selamat menyambut ulang tahun blog... Semoga blog akan bertambah meriah dan cemerlang! Wajah baru yg simple dan cerah tampak lebih menawan dan profesional...

    BalasPadam
  6. Hehehe... blog pun nak beraya jugak... dihias dengan view yang baru... anyway, pasal GA tu, kalau tak ada halangan, boleh la teman join sekali... i support you laa... not to worry yer...

    BalasPadam
  7. ok jer simple camni..:)

    kita pon tak pernah buat GA..teringin jgk..awak buat kita sponsor hadiah boleh jgk..hihi..

    BalasPadam
  8. comel template baru blog ni..simple je.nampak lagi fresh

    BalasPadam
  9. Happy anniversary....hebat2

    BalasPadam
  10. Dah one year usia blog ni ya...Tahniah Acik Idah..Moga terus berjaya k..

    BalasPadam
  11. huhu..bgus template ni..tlisan pun bsr..nti tkar header lak..hehe

    BalasPadam
  12. salam. simple but nice...
    kalau sis yg buat..sy join hehehhe

    BalasPadam
  13. less is more :) yg baru cantik yg lama dulu pun cantik

    BalasPadam
  14. Nampak simple but nice.. suka dgn wajah baru blog acik idah..
    Acik Idah nak buat GA yer.. InsyaAllah nanti farah support yer.. =D

    BalasPadam
  15. lagi simple lagi best... sedap mata.. klu wallpaper sarat, nak pandang pun sakit mata huhu

    BalasPadam
  16. Happy anniversary buat blog acikidah... Baru je nak tegur ttg template ni, dah ada ceritanya kat entri. Ok je klu nak buat segmen.. in shaa Allah.. akan support.. :D

    BalasPadam
  17. saya punya blog pun dah cukup dua tahun raya aritu
    konon nak buat giveaway juga
    cam tak berkesempatan aje
    buat ler, saya akan cuba support
    nak suruh jadi sponsor pun boleh juga ni rasanyer =)

    BalasPadam
  18. patut la cik nur singgah tadi nampak blog acik idah dah lain...
    apepun nice ^-^

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D