04 Ogos, 2014

Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

60 ulasan

Assalamualaikum...


Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah
Klik pada banner untuk sertai.


Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah merupakan segmen pertama yang idah join untuk bulan Ogos ini...


Jom semua kita support kawan² yang anjurkan segmen nie... 
Lapigun syaratnya simple sangat... I Likee... (y)



60 ulasan :

  1. salam
    sy dtg dari segmen yg sama ^^
    selamat hari raya

    BalasPadam
  2. Terima kasih sudi join segmen kak KM ni. Senarai peserta dah update. Nanti jangan lupa semak ya. Good luck and happy blogwalking.

    http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segment-blogwalking.html

    BalasPadam
  3. salam. selamat bersegmen kak :)

    BalasPadam
  4. Selamat bersegmen Acik Idah & Salam 8 Syawal ya..

    BalasPadam
  5. Selamat hari raya aidilfitri dn selamat bersegmen..

    BalasPadam
  6. singgah dari segmen yang sama...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  7. selamat bersegmen.. macam best je.

    BalasPadam
  8. Berkunjung dari segmen yg sama.
    Jemput Singgah --> Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

    done follow sini #240

    BalasPadam
  9. slmt bersegmen..bw sini juga..
    http://www.syuhadasalleh.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  10. Singgah meh, dari segmen yang sama. Good luck!
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  11. Slmt bersegmen... nak join juga lah nanti... :)

    BalasPadam
  12. salam perkenalan,
    Jom singgah http://juliaadorable.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  13. Selamat bersegmen...BW dari segmen yang sama.. ^_^

    BalasPadam
  14. Blogwalked!

    Jangan lupa join segmen ABM juga

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

    BalasPadam
  15. Selamat bersegmen Acik Idah :-)

    BalasPadam
  16. singgah dari segmen yang sama..follow sambil klik2 iklan..


    jom singgah..http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  17. jalan2 musim raya ni...kut2 ada saki baki kuih raya lg hehe..

    BalasPadam
  18. Singgah dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com

    BalasPadam
  19. Singgah raya kat sini.. Salam Perkenalan dari Lea...

    Dari segmen yang sama ------->> http://sotskirt.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    Follow Done... :)

    BalasPadam
  20. salam perkenalan..singgah dari segmen yang sama.. saya dah follow awak..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  21. Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
    http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    P/s : Follow sini & isi tabung(Nuff Churps2)

    BalasPadam
  22. salam..

    singgah beraya dari segmen yang sama..jemput singgah, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    BalasPadam
  23. singgah dari segmen sama

    http://miszfarahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  24. http://www.mamaniza.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    mama datang dari segmen yang sama

    BalasPadam
  25. Singgah dan follow sini jugakk. Selamat bersegmen. Jemput singgah blog saya. ^^
    http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  26. datang blogwalking sini dari segmen yg sama..

    BalasPadam
  27. Selamat bersegmen kak...Insyallah kalau berkesempatan nanti saya join...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  28. singgah melawat... ^___^

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html ]

    BalasPadam
  29. BW sini dari segmen sama..... done follow ye....

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  30. Hiii Cik Idah..
    Selamat bersegmen...!
    All the best!

    BalasPadam
  31. Hi,, jom singgah!

    http://formulasihatcantik.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  32. salam.. datang dari segmen yang sama.. sambil-sambil bersegmen, blogwalking di sini..
    ada masa singgah and follow yer
    http://historyjitra.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  33. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  34. SALAM DILA DATANG KE MARI :)

    JEMPUT DATANG KE BLOG DILA YE :D

    http://myimpiannaad.blogspot.com/

    BalasPadam
  35. Melayang singgah hinggap di sini,
    Menjamu mata membaca madah,
    Tak mahu ikatan tinggal di sini,
    Button followers ditekan sudah.

    Singgah dari segmen yang sama...
    Dan, follow sudah teratak ini!
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  36. Acik Idah Selamat Hari Raya Aidilfitri
    Singgah dari segmen yang sama
    Done follow this blog

    BalasPadam
  37. Assalamualaikum ^_^

    Singgah melawat dari segmen yang sama. Happy Hari Raya & Happy Blogging.

    SEGMEN BLOGWALKING OGOS BY KARYA MAHIRAH

    BalasPadam
  38. Selamat bersegmen dan semoga berjaya..

    BalasPadam
  39. singgah dari segmen yang sama...
    jemput ke blog miya

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  40. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    memang dah follow sini kekeke..
    Segmen Blogwalking By Karya Mahirah

    BalasPadam
  41. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  42. Jengah sini dari segmen yang sama. ^^

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  43. Salam Ukhuwah Fillah ...
    Kak Lya Singgah BW Dari Segmen Yang Sama
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    Done Follow Sini

    BalasPadam
  44. Assalam..

    Datang dari segmen yg sama. Singgah dan follow sini =)

    BalasPadam
  45. Singgah cni.. sy pun join segmen sama.. good luck yer :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    Done follow cni #257:)

    BalasPadam
  46. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  47. Gudluck ye... kalau free2, jemputlah join giveaway saya ye.. salam perkenalan dari germany... :D

    http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html

    BalasPadam
  48. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  49. datang singgah & follow awak dr segmen yg sama ... jenguk ke blog umi ye =) http://umihajrah.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  50. tumpang minum air jap. Datang dari segmen yg sama dan follow sini :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  51. Hai, Nad datang blogwalking. Maaf lambat. busy sikit. Jemput singgah blog Nad ^^di sini :)

    BalasPadam
  52. Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D