08 Ogos, 2014

CPUV Nuffnang : Air Asia Go Korea Sale & B.Liv Brand Visibility

19 ulasan

CPUV Nuffnang : Air Asia Go Korea Sale & B.Liv Brand Visibility

Dah 3 ke 4 hari dah nampak 2 lagi CPUV yang melekat kat belog acikidah nie... sengaja tak nak beritahu awal² sebab sebelum nie ada juga CPUV yang dia muncul kat akaun nuffnang kita... tapi tup..tup... 2 hari lepas tu dia hilangg... tak tau la kemana lesap nyer... uols pernah kena macam tu tak? :)


Alhamdulillah... 2 lagi kempen CPUV Nuffnang kali ini adalah dari Air Asia Go Korea Sale & B.Liv Brand Visibility...




CPUV Nuffnang : Air Asia Go Korea Sale



CPUV Nuffnang : B.Liv Brand Visibility



Terima kasih daun keladi diucapkan kepada Team Nuffnang atas peluang ini... dan jutaan terima kasih terutama kepada uols yang sudi singgah di belog akak ini... tanpa anda maka tiada la semua yang di atas ini... andai ada ternampak iklan Air Asia Go Korea Sale atau pun  B.Liv Brand Visibility menari² di belog ini jangan segan silu boleh jer klik² kat situ yer... hehehehe... X_X 



Tengkiu uolss... muashhh... nanti idah klik² kat belog korang pula yer... <3<3 untuk yang belum dapat apa² CPUV terbaru... idah doakan semoga uols murah rezeki dan pihak Nuffnang dibukakan hati olehNya untuk beri CPUV kat uols jugek... Ameen..!! ;)




19 ulasan :

  1. Assalamualaikum dan salam singgah ptg Jumaat..tahniah yer..rezeki di bulan syawal ni...

    BalasPadam
  2. Tahniah! Hehe..sama lah kita^^,

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah...rezeki Syawal...

    BalasPadam
  4. Tahniah..meh nak isi tabung acik idah..=D

    BalasPadam
  5. Bestnya. Berderet² tu. Tahniah.

    BalasPadam
  6. tahniah..kak klik saja apa yg ada...

    BalasPadam
  7. salam. jumaat sis....tahniah ya

    BalasPadam
  8. tahniah, n salam jumaat..

    BalasPadam
  9. Waa sangat bestnya..tahniah..:)

    BalasPadam
  10. nak klik tapi nuff tengah tido... hahaha... tahniah ya :)

    BalasPadam
  11. byk gak CPUV ongoing...rezeki berblog...sy pn dah lama tak aktif...nuffnang pun dah tak byk bg CPUV..papepun seblm terlambat..nak ucap Selamat hari raya aidilfitri.

    Entri terkini MINDAKABUR : Cara Untuk Mengemaskini Metadata dan Album Cover Pada Fail MP3

    BalasPadam
  12. fuhhh...alhamdulillah...ade 5 sekali yang ongoing....menabung sony kat sini...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah rezeki Syawal... tahniah. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki & terus sukses.. :)

    BalasPadam
  14. singgah menabung sini.. :)

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah..murah rezeki...meriah Nuffnang acik idah..

    BalasPadam
  16. selalu tengok orang share pasal cpuv nuffnang ni.. tapi still tak faham2.. itu earning kita kiraan dia camana>?

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D