04 September, 2014

Baju Baru Note Ku

19 ulasan

Wings Penyet

Al-kisah Baju Baru Note Ku... Hari ini lunch makan Wings Penyet @ Dapur Penyet, Maju Junction... tanpa nasi... huhu... menu diet kan... :D huhu diet la sangattt... idah suka wings penyet nie... lama juga tak makan... kali terakhir sebelum puasa tu hari rasanya... alhamdulillah... :)




Baju Ala Frozen

Dah sampai Maju Junction tu kan... singgah² la cuci mata sat... hahaha... bersih mata I tau... jumpa baju nie... comel... macam ala-ala Frozen gitu... nie kalau si Mek Adelia nampak nie mau nyer dia gegang ibu dia nak nie... tapi akak tengok jer laa... walaupun cantik... huhu... harga dia RM79 .... :)





Baju Baru Note Ku

Nak balik ke DBKL semula... lalu depan Pertama Complex... ternampak pula booth² yang jual housing henfon tu... kononnya nak tengok² jer... haishhh... akhirnya terjebakk... :'( tapi tak per laaa lagi pun housing Note akak pun dah teruk sangat... terkopek² dah kulitnya... skrin protector tu pun dah bercalar balar dek si Ayesha gesek kat lantai... nasib laa ada protector tu... sweet tak kaler Baju Baru Note Ku ini? ahakss... :D






Baju Baru Note Ku

Ekhh... ambik gambar macam nie dah nampak macam tablet pula Note 1 akak nie... nampak besar pula... ahha... housing tu harga dia RM30 selepas ditawar dan skrin protector yang ada glitter² tak nampak sangat kat gambar tu harganya RM25... mahal kan... :| jual tepi jalan jer pun mahal... tawar punya tawar... akhirnya dia bagi RM50 untuk kedua²nya tu... dan dia bagi free tali... boleh gantung kat tangan...




Samsung Galaxy Note 4 bakal berada di pasaran... dengarnya dalam bulan depan... macam menarik jer kan... :D kepada yang gemar tukar² henfon tu boleh la recce².... idah? ermmm tak la kot... jenis orang yang pakai barang selagi boleh guna... guna laa... kecuali ada sebab² yang kukuh baru laa tukar baru... :D


19 ulasan :

  1. cik nor guna tel lama lagi..xder smartphone/..:)

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. handphone lama MKL... baju jer yang baru... :D

      Padam
  3. mcm baju kita punya jer..tapi kita punya kaler pink terang lagi..hihi..

    BalasPadam
  4. cantik warna purple...favorite color kita tu..

    BalasPadam
  5. promoted content untuk acik Idah..

    BalasPadam
  6. xsempat la kak nk ikut peredaran zmn ni.eehe

    BalasPadam
  7. cantik ... smart phone dah meninggal . skrg guna yg biasa2 jer . blm ada keperluan utk beli yg baru ...

    BalasPadam
  8. semakfon tgh nazak...skrg dok bkira2 nk pkai apa

    lawo kaler pepel tu.jrg tgk kaler cmtu org pkai

    BalasPadam
  9. Cantiknyer baju baru note Idah...

    BalasPadam
  10. sama la kita nya cover handphone. brand yang sama cuma warna je lain, BW nyer merah pink ;)

    BalasPadam
  11. Wahh cantik.. lembut je warnanya.. Tahniah Idah.. :)

    BalasPadam
  12. Cantik color baju baru hp acik idah..=D

    BalasPadam
  13. Kalau nak compare smart phone better choose Xiao Mei... spec nya lebih tinggi kalau compare dengan samsung....

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D