13 September, 2014

The Versatile Blogger Award

15 ulasan
Assalamualaikum...


The Versatile Blogger Award

Nampaknya hari ini idah telah menjadi 'MANGSA' tag oleh blogger Sura Mohd dalam The Versatile Blogger Award... huhu... mangsa la sangatt kan... :D Thanks kepada Kak Sura yang cantik, manis dan manja itew... kerna sudi tag idah yer... fuhh nominated sebagai Versatile Blogger tau... sungguh terharu... haha.... :D



Rules:
1) Thank the person who nominated you.
2)Provide a link to the person's blog.
3)write 7 Facts about yourself.
4)Nominate 15 bloggers to the Versatile Blogger Award.



7 Fakta tentang diri Acikidah,

  1. Seorang yang garang dan tegas. Terutama dengan anak².
  2. Tidak gemar membaca dan juga menulis. Itu yang ayat lintang pukang kat dalam blog ni. Tak tau la macam mana boleh bertahan blogging hingga ke hari ini... huhuhu...
  3. Suka makanan pedas. Extra pedas lagi suka... :)
  4. Tak suka duduk diam atau saja². Mesti ada saja yang ingin dibuat.
  5. Suka mencuba benda baru. contohnya memasak satu² resepi... tapi bila dah tau buat... malas nak buat lagi dah... hahaha...
  6. Tak suka pressure dari manusia... kalau pressure kerja tak per... ;)
  7. Tak suka pakai baju kurung. Kalau boleh hari² pergi kerja nak pakai jeans jer... :D


Ahaks... uols dah tau serba sedikit rahsia acikidah... huhu... perghhh nasib 7 fakta jer dia minta... :D Ahha... sekarang jom tengok senarai Versatile Blogger yang seterusnya. Tapi ini tiada paksaan yer... uols nak join pun boleh... nak buat dunno jer pun bisa... :D





Huhu... lenguh jari jugak la nak menyenaraikan 15 blogger nie... apa pun kepada yang tidak tersenarai idah percaya anda telah di nominasikan oleh blogger lain... :) Okay... Selamat berhujung minggu semuaa... ;)




15 ulasan :

  1. Terma kadih acik idah. Jom kita join ramai2..:)

    BalasPadam
  2. WUHUUUUUUUUUUUUUU.....Takutnya ..garang dan tegas tuh..jangan garang - garang dengan anak,nanti anak tak sayang mommy comel dia..hehehehehehe...salam singgah ^^

    BalasPadam
  3. saya ada buat the versatile blogger awards nih...jom baca..kalau sudi droplah komen jugak ye..huuhuuhuu :D

    http://aimanbudakbaik93.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    BalasPadam
  4. hehe..garang rupanya kak idah ni :) garang ke arah kebaikan takpe

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum dan singgah ptg Idah..garang ker Idah ni..tengok wajah Idah lembut jer....hehe...Semoga berjaya Idah....

    BalasPadam
  6. Thanks sudi tag saya, Idah. No. 3 tu kita sama hehehe
    Saya pun dah tag Idah ni :)
    Liebster Award #1 Tagged by Zack

    BalasPadam
  7. Hoho...jenuh juga nak tag orang nie kan..hihi..
    Wah banyak benda yang acik idah tak suka

    BalasPadam
  8. Hihi..sedikit sebanyak dh tau pasal idah...:)

    BalasPadam
  9. terima kasih idah tag kak...sebenarnya kak xberapa reti tapi ok juga kalau nk mencuba kan..

    BalasPadam
  10. thanx sis idah..nt ad msa sy bt ye hehe

    BalasPadam
  11. Garang dan tegas huhu... T kasih Idah sbb tag.. saya dah siapkan entri ni.. :)
    Promoted content tengok blog Abg Nara.. :D

    BalasPadam
  12. suka makanan pedas ye, sama la kita..hehe

    selamat berhujung minggu..:)

    BalasPadam
  13. Ooo...garang rupanya idah ek..

    BalasPadam
  14. Tak perasaan pula...Diana kena tag....hehe

    BalasPadam
  15. kan kan kan.. bab nak menyenaraikan blogger tu perit jugak sebenarnya. nak nak cari 7 fakta tentang diri sendiri pun memeningkan hebehe

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D