03 September, 2014

Kek Dihiasi Oleh Dak Kakak ~ Tanpa Bicara #23

16 ulasan
Assalamualaikum...

Japanese Cotton Cake


Kek Dihiasi Oleh Dak Kakak ~ Tanpa Bicara #23

Kek Dihiasi Oleh Dak Kakak :)



Kakak Atikah




16 ulasan :

  1. wah dah pandai buat plating dah tu...

    BalasPadam
  2. anak dara dah ada bakat ...boleh pergi jauh ni:)

    BalasPadam
  3. salam. wahhh..ada bakat ni sis...

    ps. menabung sony :)

    BalasPadam
  4. comeyyyy sangat plating tu... very the kanak2.... nak makan pun selera je....

    BalasPadam
  5. seronoknya...lepas ni dia membaking pulak lah

    BalasPadam
  6. sori baru perasan tak follow lagi blog nie..tak jumpa link..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. :D Trima kasih sudi jadi 'pengikut' yer... hik3x...

      Padam
  7. amboi...gegaya mcm mkn kt otel aih dia pnya hias

    BalasPadam
  8. anak kak idah ke ni?nampak cam adik je..

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum dan singgah ptg Idah...pandai dah...

    BalasPadam
  10. Ada gaya chef ni...kreatif..

    BalasPadam
  11. Wah, bukan main pandai lagi dia wat plating!

    BalasPadam
  12. Ada bakat terpendam tu... tahniah dak kakak.. :)

    BalasPadam
  13. dh besar dak kakak ni cute mcm ibunya..kreatif..ada bakat nih

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D