17 September, 2014

Rambut, Penyangkut Baju, Antena, Tulang Ikan ~ Tanpa Bicara #25

26 ulasan


Rambut, Penyangkut Baju, Antena, Tulang Ikan ~ Tanpa Bicara #25

Rambut, Penyangkut Baju, Antena, Tulang Ikan...


Rambut, Penyangkut Baju, Antena, Tulang Ikan ~ Tanpa Bicara #25


Rambut, Penyangkut Baju, Antena, Tulang Ikan ~ Tanpa Bicara #25


Rambut, Penyangkut Baju, Antena, Tulang Ikan ~ Tanpa Bicara #25
 


26 ulasan :

  1. hehehe comelnye..cmne cik idah buat tu??

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi... bukan idah buat... cik epah (maid) yang buat... :D
      dia memang suka bab membelek rambut nie... macam2 style dibuatnya... tapi ini yang paling pelik dan idah tak suker... :D

      Padam
  2. eh eh.. comel nya rambut dia tu..

    BalasPadam
  3. cute !! rare sungguh design ni.. lepas ni boleh buat tutorial..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha... tutorial?? takda makna nyerr... :D

      Padam
  4. hahahaha adoi comey sangat ! rasa macam nak buat je tapi takde model plak...

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum dan singgah malam Idah.....comelnya.....

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum dan singgah malam Idah.....comelnya.....

    BalasPadam
  7. kikiki alololo comel betol la hehe

    BalasPadam
  8. comel nyeee, kena try ni buat dekat adik, haha

    BalasPadam
  9. alahai,...comelnya! pandai bergaya lak tu

    BalasPadam
  10. memang comel!!! geram pulak...meh sini nak peluk cium..

    BalasPadam
  11. kahkahkah...pestime tengok tacang camgini..pelik semacam jer kak..

    BalasPadam
  12. comellllnyaaa rambuta anak2.. pandai buat ya... :)

    BalasPadam
  13. hehe....tak pernah lagi tengok org ikat gini....mmg lain sungguh ni....

    BalasPadam
  14. comelnya la... tocang tu pun kreatif sangat. kalau my dotter ni mau tanak bukak dah :p

    BalasPadam
  15. hehe...comellah idah
    tak pernah nampak ada orang buat
    cik epah boleh jadi hair stylish lah =)

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D