17 September, 2014

Shawl Baru Jahit Sendiri Puas Hati Lagi Murah ~ Tanpa Bicara #24

23 ulasan
Assalamualaikum...


Shawl Baru Jahit Sendiri Puas Hati Lagi Murah ~ Tanpa Bicara #24

Shawl Baru Jahit Sendiri Puas Hati Lagi Murah...!



23 ulasan :

  1. Bestnya bila pandai menjahit...save bajet dan puas hati kan..:-)

    BalasPadam
  2. setuju... rajin dgn tak aje.. waaaa

    BalasPadam
  3. mmg la kak, klo wt sendiri mmg puas hati hehe

    BalasPadam
  4. Wahh...bestnya dapat jahit sendiri. Sy biasa juga beli kain untuk buat shawl sendiri, cuma upah jahit jelah. Boleh jimat juga berbanding beli dah yg siap. Cuma kalau jahit sendiri, 2x jimat la kan....

    BalasPadam
  5. cantiknya Idah..bertambah seri pakai dengan kepuasan bila jahit sendiri...:)

    BalasPadam
  6. cantik..memang puas hati kalau buat sendiri kan..suka hati ikut kemahuan sendiri..best!!!

    BalasPadam
  7. Biasanya bunda beli yg plain...pastu touchup2 dgn beads atau pelekat bling2 tu je...itupun kalu rajin lah...

    Tapi mmg puas hatilah ada hasil tangan sendiri...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahh... mesti cantik shawl bunda kan... :D
      ermm... idah tak berapa suka sangat liplap2.. prefer yang kosong jer... tapi kalau pergi dinner boleh la kot... :D

      Padam
  8. puas hati kan...yg memakainya pun bertambah cantiknya.

    BalasPadam
  9. cantik.. pandai buat sendiri..

    BalasPadam
  10. cantik...hr tu pon kwn buat sndiri gak shwal dia

    BalasPadam
  11. Balasan
    1. Kat Jakel... :) tapi kalau time sale lagi murahh... :D

      Padam
  12. Cantiknya Idah...tak nak buat bisnis ker....suka dengan warna shawal baru Idah ni....sweet jer warna dia....

    BalasPadam
  13. Wahh untunglah mcm tu.. Tahniah Idah.. :)

    BalasPadam
  14. wahhh memang boleh bikin bisnessss.... cantikkkkk... tak nampak cacat cela punnn....

    BalasPadam
  15. Untunglah kalau pandai menjahit! Mmg jimat, mmg puas hati :)

    BalasPadam
  16. Nak cari kain tu yang agak malaslah Idah...

    BalasPadam
  17. Jelosssnya acik idah pndai jahit sendiri.. boleh berjimat tue.. =D

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D