29 September, 2014

Happy Birthday To Me

24 ulasan
Assalamualaikum...



Selamat malam dan selamat beristirehat semua :) ... sebenarnya hari ini adalah merupakan Hari Ulang Tahun idah... ermmm... untuk 3 series terakhir... :( tuer dah kan... sedih nyer... uhuk3x... terasa sungguh yang hayat semakin pendek... walaubagaimana pun idah tetap bersyukur masih diberikan kesempatan untuk terus mengumpul bekalan untuk di sana nanti... :)




Awal² lagi idah dah remove tarikh lahir idah di facebook... sebab idah tak nak fb warn kawan² yang hari ini adalah birthday idah... saja tak nak bising²... tetapiii... haishh... ada pulak yang pecah rahsia... saja tauuu sabotaj akak... :'( ermmm siapa lagi kalau bukan en.suami... bila dia dah wish kat fb tu... habis la melarat² pada kawan² lain... sampai ke sms dan whatsapp pun berderu² kawan² ucap selamat...



Happy Birthday To Me
Abang Google pun tak nak ketinggalan... nak wish Happy Birthday jugak pada idah...  :D 



Pagi tadi... en.suami hantar idah ke tempat kerja seperti biasa... sebelum idah beransur tu... dia tanya... malam ni ada potong kek ke? idah kata... "TAK NAK"...  dan sempat juga dia ucap selamat hari jadi... :)




Happy Birthday To Me
Hahaha... nak abadikan gambar kenangan dikala umur 3 series terakhir... :) gambar ni pagi tadi masa nak pergi beli breakfast kat Kafe DBKL.... sempat posing kan... :D yang kawan² pun layannn kan ajerr...



Lepas breakfast... tiba² en.suami call... macam biasa... "Ibu nak pinjam powerbank..! Babah kat luar pintu niee..."  so idah pun pergi la kat pintu opis tu nak hantarkan powerbank... dah tu... dia bagi idah beg kertas... powerbank? "Tak payah laaa...." kata diaa... pulakkk.....



Happy Birthday To Me

OooooOooo... rupa²nya dia hantar present... <3<3 tapiii... bila idah belek²... rasa macam scary pula nak bukak hadiah tu... macam² dalam fikiran... ada katak kott... hahaha... tu laa... uols tak tau... en.suami idah tu suka tau buat kejutan... kejutan yang tak berapa nak lawak sangat laaa... :| 




Idah jarang minta apa² dari dia bila ulang tahun... tak tau laa... memang tak ada apa yang terfikir pun nak dari dia... rasanya segalanya yang idah perlukan idah ada... alhamdulillah... dan en.suami idah ni pun jenis yang akan beli tak kira acara atau masa... :)




Happy Birthday To Me
Errmmm... tengok bungkusan macam cantik jer kan... tapi idah dok tenungg jer lagi... gerak² kan... goncang²kan... ermmm tak ada tindak balas dari dalam... hahaha... ok la kott... :D 





Happy Birthday To Me
Haaa.... coklat dan famous amos cookies rupa² nyerr... hikhik... :D oh yer... dan Puting Avent... :) erkkk... Puting Avent?????? :O haisshhhhhhh.... ini puting botol si Adelia niee.... dia order sebelum pergi sekolah pagi tadi... ermm... kan dah kata... :)



Apa pun... Syukur dengan nikmat dan kesihatan yang diberikan... keluarga yang bahagia dan rakan² yang memahami... Terima kasih juga diucapkan kepada family dan sahabat² yang tidak putus² memberikan ucapan dan doa buat idah... semoga kita semua senantiasa didalam lindunganNYA... Ameen... 




Happy Birthday To Me... Alhamdulillah.... :)



24 ulasan :

  1. happy birthday to acik..semoga dilimpahkan rahmat olehNya..amin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tengkiu wana... Ameenn... Ameen...! :)

      Padam
  2. hepi acik idah..alaa akhir 3series tp sis nampak muda..ingatkan awal 30..serius ni..ape rahsia?
    olololo sweetnye husband bg gula2 hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mekasih Mila... :) awal 30??? huhuhu... kerut kedut merata dah yang oiii... :)
      Rahsia? Biarlah Rahsiaa.... :) kekeke... Tiada Rahsia la ekhhh... :P

      Padam
  3. happy birthday..banyak hadiah dapat ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ Sis... :) mana ada banyak... coklat jer...

      Padam
  4. apa? 3 series terakhir betul ke nih, Jm ingat baru early thirties. awek muda lahhh. selamat hari lahir sis idah, ehh rasa janggal pulak heee. semoga ceria dan bahagia sentiasa bersama suami dan anak2 ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ JM... hahaha.. early thirties yerk... :P
      JM jangan nak buat gap pula antara kiter yerkk... anggap la kita peer jer... hahaha... (feelin muder rumajer ler tue)

      Padam
  5. happy birthday..semoga segala wishes dan doa dimakbul Allah SWT...stay sweet n ceria selalu..

    BalasPadam
  6. selamat hari lahir idah ... sis senior rupanya . sis pun baru hari sabtu lepas sambut hari lahir ... semoga berbahagia di dunia menuju akhirat .

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQVM Vee... ermm... tu yg malas reveal umur tu... :(
      Ohhh... kita beza hari je la yer... hehehe... Vee tua 2 hari ek... keke... Happy Belated Birthday Vee... semoga tercapai segala yang dicitakan... :)

      Padam
  7. happy birthday idah!!

    comey sangat en suami awak..hihihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ sis...! :*) erkkkk... comel kerrrrr..... ermm.. boleh laaaa.... :'(

      Padam
  8. wahwahwah google pon wish jugak ye hehe
    wahhh besnye encik hasben bg hadiah !
    hepy besday acik idah !! :)

    psttt : ana tukar url baru : ana-mizu.blogspot.com :)

    BalasPadam
  9. Wahh Happy Birthday Idah... semoga sentiasa sihat, diberkati kehidupan sekeluarga & tercapai segala yg dihajati... aamiin...
    p/s: emel sikit coklat daim tu.. :D :D

    BalasPadam
  10. Happy belated birthday, Acik Idah!! Semoga panjang umur, dikurniakan kesihatan yang sempurna, rezeki yang melimpah ruah, keceriaan dan kebahagiaan sepanjang masa :)
    Yg penting kekal vogue & awet muda...heheheh

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum dan singgah pagi Idah....bestnya bnyak dapat hadiah...semoga di panjangkan umur,di murahkan rezeki,di kurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa dalam lindungan Allah bersama keluarga tercinta...

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah..Bertambah setahun lagi usia Acik Idah. Semoga usia yang bertambah diberkati Allah. Aminn

    BalasPadam
  13. happy birthday kak...:) semoga panjang umur, murah rezeki dan berbahagia selamanya...

    BalasPadam
  14. betul ke dah 3 series yang terakhir
    cam nampak muda aje =)
    ni nak kena panggil kak idah ke? =)
    hehe...apapun selamat hari jadi ye
    moga dipanjangkan umur, murah rezeki dan sentiasa dalam rahmat ALLAH =)

    BalasPadam
  15. happy birthday kak. best betol dapat husband suka seprise2 gitu :)

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D