30 Jun, 2014

Teka Teki Hilangkan Mengantuk

18 ulasan

Assalamualaikum...


Teka Teki Hilangkan Mengantuk

Okay... untuk menghilangkan mengantuk di petang hari ini... meh cuba try test dengan teka teki ini... cuba lihat gambar ini... dan cuba teka apa yang lain? :D




V


V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V


V


V

V

V

V

V

V

Nak tau jawapannya??? hehehe... sila klik >> DISINI... 




Alhamdulillah... yang baik itu kita kena puji la kan... selagi kita bernama manusia... tidak lepas dari melakukan kesilapan... tapi jangan malu untuk memperbetulkan kesilapan itu... apa pun idah nak ucapkan tahniah kepada DBKL kerana prihatin dan mengambil tindakan dengan rungutan yang telah dibuat oleh penduduk KL... ;)




Haaa... baru sedap mata memandang bila time pagi² nak pergi kerja tu... :D (y)



18 ulasan :

  1. baguslah dah tukar..orang DBKL tu follow blog akak kot..hehe

    BalasPadam
  2. Dah dibetulkan. Haha. Kontraktor malas nak buat kerja dua-tiga kali. Terus pasang signage raya, nanti tak payah nak diganti. Tapi, bila dah kena kompelin, kena tukar jugak.

    BalasPadam
  3. alhamduliah rungutan diterima..
    kbaikan smua pihak

    BalasPadam
  4. belum puasa dah ucap raya ka? haha... ke tahun lepas punya tak tanggal-tanggal hehe...

    BalasPadam
  5. Ingatkan apa yg laun td salah ejaan ke apa rupanya ada cerita d sebaliknya mcm2 hikss

    BalasPadam
  6. excited sgt agaknya nak sambut aidilfitri haha...tp alhamdulillah dah ditukar kan kak idah :)

    ika klik3 tabung nuffnang :)

    BalasPadam
  7. Excited nk jawab teka teki Acik Idah...hehhehe..tapi ok la sebab da tukar...br terasa kemeriahan Ramadhan...

    BalasPadam
  8. selamat berpuasa ye? di sek ngantuk sgt. bila ada peluang abe kie tdo jap. 30 min pun dah ok..

    BalasPadam
  9. Celebrate satu2 dulu...awal sgt pun tak best..tapi ramai yg dah tempah baju raya sebelum puasa..hehe..

    BalasPadam
  10. ni mesti kes syawal tu kan kak?

    BalasPadam
  11. Hahaa.. tak sabar nak raya eh.. :D :D

    BalasPadam
  12. ylh, puasa belum lagi, tiba2 ada ucapan raya lak.. tahniah DBKL, mereka sungguh prihatin terhadap rungutan orang awam..

    BalasPadam
  13. Yang ni baru betulkan..excited nak raya ya...he..he

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah...setiap manusia melakukan kesilapan dan setiap kesilapan boleh diperbetulkan..hehehe..kan bagus macam nie, menyemarakan bulan ramadhan sebelum meraikan syawal..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D