11 Jun, 2014

2 Skirt Chiffon, 1 Blaus Dan 2 Shawl

18 ulasan


2 Skirt Chiffon, 1 Blaus Dan 2 Shawl

Tiba² mood shopping TERdatang pula hari ini... aduhh... panas² kat luar tu dan sorang² pun ku harung juga... semata² nak cari skirt chiffon... :D ekceli dah lama dah idah cari skirt tu... tapi tak jumpa yang berkenan... pastu semalam dok sembang² ngan Cik Arpah sebelah meja nie... dia kata kat Medan Mara Semua House dia ada nampak banyak palazzo chiffon... tapi skirt dia tak perasan pula...



Jadi... hari ini kebetulan boss MC... hik3x... so mood untuk bershopping itu pun terus mari... lunch hour 1 jam dipenuhi dengan berjalan kaki dan kononnya nak window shopping jer dulu kat Medan Mara Semua House tu... huhuhu... akhirrrnya... haa tengok tu hasil tangkapan akak... 2 skirt chiffon, 1 blaus dan 2 shawl... beli yang murah² jerr... tapi memang rambang mata jugak laa... tengok ini nak itu... tengok itu nak ini... :D banyak juga yang cantik²... kuatkan semangat berlegar kat ground floor jer... cekalkan hati takmo naik tingkat 1... kalau tak... haishhh nayaa... :D



Semalam boss ada beritahu idah yang idah bakal ditukarkan ke projek baru di Lembaga Hasil, Cyberjaya bermula awal bulan depan... ermm sedih ada... gembira pun ada... sedih sebab nak tinggalkan Sogo, Jalan TAR, Medan Mara dan juga rakan² di sini... uhuk3x... gembira pula sebab masuk projek baru laaa... so akan berdepan dengan cabaran baru... kerja² baru... bosan jugek daa dengan projek DBKL sekarang nie... ;) ermm... pasnie adik² yang dok keliling akak nie kalau rindu... tengok akak kat belog ajer la yerrkk... huahuahua...



18 ulasan :

  1. Hehe. Dah pindah ke Cyberjaya tu nanti, dah susah la nak singgah bershopping-shopping macam kat KL ni.

    BalasPadam
  2. tu dia..kalo dah shopping memang tak ingat ape dah kak..sumer pon rasa lawa..

    BalasPadam
  3. Perghhh kat kawasan tu...mak ngan ayah jer yang takde... 2 tahun lepas Ida pernah bawa emak Ida yg datang dari johor bershoping kat situ...dekat 40 helai kain pasang dia borong... bukan untuk di jual tapi untuk pakai sendiri... masalahnya emak ida tu pergi kerja pakai uniform... sampai sekarang baju2 tu tak habis lagi dipakai dan ditempah. itu lah kalau dah rambang mata!

    BalasPadam
  4. Baru ground floor shopping banyak tuh..kalau naik atas tak tahu laa :P

    BalasPadam
  5. wahh banyak tu shopping ^^ untuk raya sekali nie

    BalasPadam
  6. Orang kuat DBKL tu.. Kat cyberjaya nak soping mane Acik Idah oi?

    BalasPadam
  7. cyberjaya cuma leh gi putrajaya lah . tapi tak heaven cam jln TAR , medan mara . harga pun kena fikir byk kali nak membeli ... hohohooo

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaaa... betul3x... pastu nak ke putrajaya tu dah 1 hal... jauh laaa dari cyberjaya... tu belum lagi + sesat barat kan... kekekeke...

      Padam
  8. Kita pun suka chiffon...nway lepas ni acik Idah boleh shopping kat Alamanda pulak...

    BalasPadam
  9. Wahh... pada siapa yg pernah bekerja di area sekitar pertama kompleks tu pasti merasa sedih bila nak tinggalkan.. penangannya mmg tak sama dgn tempat2 lain hahaa...
    Anyway.. all the best ye Idah.. :)

    BalasPadam
  10. eh eh..shopping sakan nampak. good luck kat tempat baru...boleh shoping kat tempat baru jgk hehe :)

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah...normally kalau pindah2 macam nie mesti sekali ngan promotion kan kak??hehehe..Congratulation.. :D

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha Lan... tak ada makner nyerrr!! :P

      Padam
  12. Kena pindah ke Cyberjaya... x tau lah apa yang ada kat sana plak kan...
    Nrl je yang x biasa pi belah2 KL nun, kalau ikutkan kat sana lah nak shopping paling best...
    Banyak pilihan & banyak yang cantik2... :)

    BalasPadam
  13. mood tu pun pandai jugak yer. time bos MC la dia nak datang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha... tuan dia dah ajar lama dahh... kekeke... :P

      Padam
  14. salam sis..okla tu pindah cawangan hehehhe..mesti seronok kan?

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D