18 Jun, 2014

Tanpa Bicara #17 : Ramadhan Pun Belum

20 ulasan

Assalamualaikum...



Tanpa Bicara #17 : Ramadhan Pun Belum
Lokasi : Depan Menara Dewan Bandaraya Kuala Lumpur. #DBKL


20 ulasan :

  1. Bulan ramadan tak larat nak cari kontraktor yg sanggup pasang... semua puasa huhu.. :D :D

    BalasPadam
  2. Itulah yg menyedihkan Idah... amalan nak Ramadhan terlindung dek sibuk fikir raya...

    BalasPadam
  3. hehe...sebab mahal kos pasang ni, so pasang awal-awal berbaloi sikit. -bersangka baik-

    BalasPadam
  4. Semangat nk raya lebih ni...

    BalasPadam
  5. Selalunya begitu , raya mendahului ramadhan ...

    BalasPadam
  6. ni gelojoh namanya.. hehehe

    BalasPadam
  7. tetamu detik 12 mlm dtg..isi tabung..ting!..ting!

    BalasPadam
  8. awal sesangat pasangnya kan kak....:)

    BalasPadam
  9. selalu je advanced malaysia ku ini. hehe

    BalasPadam
  10. Beyond expectation! Hehehe

    BalasPadam
  11. Sepatutnya selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak kan acik Idah..dia orang ni over. Puasa pun tak lagi dah nak raya..Hmm..

    BalasPadam
  12. La... ye ke? Advance la ni... heheheh

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D