02 Jun, 2014

Segmen Blogwalking by Izzati Amira

26 ulasan

Assalamualaikum w.b.t


[ tekan banner untuk join ]

Aktiviti : Happy Blogwalking


Pemenang.
1st & 2nd Top Referral : Washi Tape 1x ( sorang satu  atau sorang dua maybe?? heee. )
4x Random :  '19Capri' button badge 1x

Tamat : 17 Jun 2014

Jom join Segmen Blogwalking by Izzati Amira! ;)



26 ulasan :

  1. Selamat bersegmen Acik Idah..Good luck ya!!!

    BalasPadam
  2. Assalammualaikum... acikidah,

    selamat bersegmen dan berjaya k..

    mselim3

    BalasPadam
  3. Thank you for joining acik idah.
    HAPPY BLOGWALKING yer (:

    BalasPadam
  4. singgah dari segmen yang sama ^^ jom blogwalk http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    jemput join GA ye :)
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/2-mellya-and-iola-giveaway-bonanza.html

    BalasPadam
  5. kite singgah sini jalan jalan..
    follow sini..

    jemput ke blog kita jenguk and follow kalau sudi :D

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  6. Salam :) Dari segmen yang sama. Selamat berblogwalking !
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    BalasPadam
  7. hello~ yuhuu, cik lisa singgah melawat, apa khabar? hehe. salam perkenalan ye. (http://www.ciklisa.com/segmen-blogwalking-by-izzati-amira/)

    BalasPadam
  8. selamat bersegmen kak...hehehhe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  9. salam..ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...nanti boleh la follow dan join segmen yg ayu buat..tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  10. salam...dri segmen yg sama...good luck...selamat berblogwalking...
    http://myra-zone.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  11. salam..
    selamat berblogwalking ya
    http://nutriemom.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. good luck dan selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  13. selamat bersegmen dan singgah dari segmen sama.. :)

    http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  14. salam,
    singgah dari segmen yang sama :)

    http://raingers90.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  15. salam,
    singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniszahirah87.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. Datang dari segmen yg sama ^^ Btw, anda ditagged (http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html)

    BalasPadam
  17. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum..selamat berpuasa.
    baru ada masa nak berblogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  19. Salam kunjungan. Kita baru je berpeluang singgah-singgah dr segmen yg sama.Jemputlah dtg..:)

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D