04 Jun, 2014

Selfie, Monopod Dan Meeting

19 ulasan

Assalamualaikum...


Hehehe... tajuk macam tak sync jer kan... selfie dengan monopod tu ok laa... tapi tiba² ada meeting... haiyakkk... dalam meeting pun ada orang selfie dan berMonopod kerr... :D ader laa... itu la... ACIKIDAH... kuang3x...




Selfie, Monopod Dan Meeting

Orang dok serius meeting... idah pulak dok sibuk selfie... hehehe... nasib dapat kawan² yang memahami... ;D dorang biorkan ajer idah dok selfie sorang² time meeting tu... tapi ader gak yang Enter Frame kat tepi² tu kan... hehehe... nak jugakkk! :D



Punyalah banyak kerusi kat bilik tu kan... tapi nak jugak bersantai kat lantai kan... oh yea... kerusi memang banyak... yang tak berapa nak banyak tu ialah meja... :D meja ada 1 jer.. tu yang pengerusi dengan setiausaha jer yang guna... yer la dorangkan nak tulis banyak... kita nie nak pot pet jer banyak... kekeke...



Malam kelmarin... idah dan rakan² buat meeting bulanan #alwaasikl bagi membincangkan program #freemarketbtr yang bakal diadakan dalam jangka masa terdekat inie... dan juga perancangan program² lain sehingga ramadhan nanti... meeting bermula jam 9.30 malam dan berakhir hampir pukul 1 pagi... 



Errmm... kiter tau... malam itew ada orang marah dengan kiterr... kan..kan..kan... ;D ala leks la... nama pun mesyuarat... masing² bebas untuk melahirkan pendapat masing² kan... apa pun keputusan kita masih tetap kena ikut majoriti... no heart feeling kay... ;) 
**akak cakap lebih dari biasa ek?? hahaha....



Meeting #freemarketbtr

Hehe... kiter suker tau selfie, monopod dan meeting... tak sync pun kita kasi sync gak laaa... asalkan Ku Bahagiaa... :D




19 ulasan :

  1. Balasan
    1. Hehe.. Lucu la awak nie... :D

      Padam
    2. Aik? saya pulak.. Acik la yang lucu sempat bermonopod dalam meeting! xD

      Padam
  2. salam. aha semapt lagi selfie+ ye sis hhehee

    BalasPadam
  3. semua orang suka selfish...kan best

    BalasPadam
  4. Sekali sekala apa salahnya utk menghiburkan hati...

    BalasPadam
  5. meeting pun meeting jugak..sebelum bercakap, let me take a selfie..hahahha

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  6. selfie tu penting...sama penting ngan meeting tu...hehehehe

    BalasPadam
  7. meeting = serius...selfie=stress reliever...

    BalasPadam
  8. hhehehe sekarang selfie mesti harus di lakukan

    BalasPadam
  9. Perempuan dan selfie mana boleh dipisahkan Idah hehe
    Tengok Idah ni mcm muka penyanyi Shima pun ada

    BalasPadam
  10. Fiza suke selfie.. tp tak suke meeting.. huhu

    BalasPadam
  11. menjeleskan org yg blm ada monopod nih ... heh heh

    BalasPadam
  12. Selfie mmg menghiburkan & monopod adalah penambah seleranya.. All the best utk meeting & segala yg dirancangkan. Semoga sentiasa diberkatiNya.. aamiin..

    BalasPadam
  13. tengah meeting pun sempat lagi acik idah berselfie ye...

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D