06 Jun, 2014

Saksikan Dato Siti Nurhaliza Berlatih Di DBKL

23 ulasan

Assalamualaikum...


Ini kisah pagi semalam... sedang idah kusyuk dok buat keje... tiba² Rajesh officemate datang kat depan meja idah... "Kak idah.... kat sebelah ada Siti Nurhaliza laa..!"... huhh..!!! haishh ko biar benar... pastu ada pula yang menyampuk... iyer laa... dia nampak Dato Siti masa dia tengah cakap phone kat luar... :D



Opppss... aper lagikk... idah pun dengan cargasnyaa... terus ke bilik studio DBKL di sebelah bilik projek kami... hehehe... ramai ruper nyer yang mengekor dibelakang ku... dengan selambanya buka pintu bilik studio tu... Mardhia jengah dulu... tengok betul ker Dato Siti kat dalam tu... hehehe... :D iyer daaa.... betulll!!!... hik3x... masing² muka terus bersinar²...



Dato Siti Nurhaliza Berlatih Di DBKL

Buat muka doposen... tanya boleh masuk tak... pastu ada brader² DBKL kat dalam studio tu kata boleh²... :D hik3x... perghh rezeki...!!... masa kami masuk tu.. Dato Siti tengah baru nak mula nyanyi... so kami dok la dendiam di tepian itu... :D




Dato Siti Nurhaliza menyanyikan sebuah lagu barunya kot... sebanyak 3 kali... dia nyanyi gitu² jer pun sedapp... mendayu... kalau kita nyanyi guna setting mic yang sama agak² boleh sedap cenggitu gak ker.?? hahahaha... verangannn la idah oii...! Saksikan Dato Siti Nurhaliza Berlatih dengan Orkestra Dewan Bandaraya Kuala Lumpur di Bangunan DBKL 2 itu adalah sempena untuk Konsert Hari Keputeraan Agung yang bakal berlangsung esok... dimana? tak tauu... :D istana kott!





Dato Siti Nurhaliza Bersama Team Orkestra Dewan Bandaraya Kuala Lumpur

Team Orkestra DBKL mengambil peluang bergambar dengan Dato Siti Nurhaliza...





Dato Siti Nurhaliza Berlatih Di DBKL

Haaa... pastu turn kami pula serbu... hik3x... memang gojes la Dato Siti nie... dalam tv kita tengok dia macam besar jer kan... tapi real life dia kurus haluih jerr... tinggii... ermm... macam sama dengan idah jerr... cuma dia nampak tinggi sikit sebab tengok ler kasut dia braper inci kann... dia makeup simple jer... tapi tetap nampak cantik menawan... :)



Ermmm... berdiri sebelah Dato Siti Nurhaliza rasa macam ya rabbi... demuk nyer akue... haishhh ini macam sumber inspirasi untuk aku menguruskan badan inie... :D on your mark get set goooo!!!... nyap..nyap...nyappp...



23 ulasan :

  1. Salam Jumaat Acik Idah...
    Patut pun nrl perasan ada member keje DBKL post gambar diorang ngan Dato' CT... bestnya dapat jumpa Dato CT... :)

    BalasPadam
  2. Acik idah lagi comel lah dari siti...

    BalasPadam
  3. Penyanyi idaman sy dari dulu smpai sekarang....

    Entri terkini MINDAKABUR : Karnival Jom Heboh di Waterfront Port Dickson

    BalasPadam
  4. wahhh bestnya...yg sebelah dato'siti tue pun cantik ^-^

    BalasPadam
  5. Cantiknya dato siti...bestnya idah

    BalasPadam
  6. wow..jumpa siti secra live..untung kerja.. lpas tu situ duk sbelah..memng rezeki nak jmpa ar

    BalasPadam
  7. ada la kenangan dgn siti ...

    BalasPadam
  8. Wahh.. seronoknya.. best.. :D

    BalasPadam
  9. Wahh.. seronoknya.. best.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah Khir..dua kali post..mesti over excited ni..he..he

      Padam
  10. Dato siti ni comel..muka maintain aje macam sweet 18 macam tu...

    BalasPadam
  11. suara kita semua pun sedap juga..ahaks..nikmat yg Allah beri..

    BalasPadam
  12. Date CT memang terbaik...pernah jumpa di personally

    BalasPadam
  13. wah seronoknye jumpa ct.....mesti kecoh je kan kt opis tu dpt bgmbr dgn ct hikhki

    BalasPadam
  14. mang rezeki la ni.... ramai cakap CT nurhaliza ni cantik sangatttttttt

    BalasPadam
  15. seronoknya dapat bergambar dengan dato siti. saya pernah terserempak satu flight. tapi tak dapat nak bergambar..haha

    BalasPadam
  16. huhu..sronok jmpe artis tu..

    BalasPadam
  17. anda ditag :)

    http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html

    BalasPadam
  18. Beshnya dapat bergambor dengan retis. Hehe. Dengar cerita, Dato Siti ni memang tak sombong, dengan mana-mana peminat pun dia sopan je layan peminat dia.

    BalasPadam
  19. wahhh..huntungnya dapat gambar dengan siti Nurhaliza..sesungguhnya saya jeles ngan akak nih...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  20. untung la... boleh bergambar ngan siti... hehe

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D