07 April, 2014

Jamuan Pengumuman Perkahwinan.

13 ulasan

Assalamualaikum...


Alhamdulillah.... seorang lagi rakan sekerja idah bakal mendirikan masjid... giliran kali ini adalah Project Admin kami Cik Adila... :) 




Sempena mengumumkan masjlis perkahwinannya... beliau telah mengadakan sedikit jamuan minum pagi untuk kami satu office... 





Juadah Minum Pagi

Ada pulut kuning, rendang daging, nasi lemak dan lain-lain.... beserta air kopi (akak buat tau)... :D





Jamuan Pengumuman Perkahwinan.

Idah juga telah bawa 2 biji kek... 1 untuk makan² pagi tu... dan sebiji lagi untuk idah berikan kepada Cik Arpah sempena menyambut harijadinya yang ke dot..dot..dot... :D kek nie idah order dengan mak... orang panggil kek nie... Kek Orang Tua @ Kek Marble...  ermmm... sedapp...! hehehe... sesi promote plakkk...! tapi seriusss..! memang sedap... sapa rasa sekali mesti nak lagi.... :D





Jamuan Pengumuman Perkahwinan.

Sebelum memulakan majlis... doa ringkas dibacakan... dan selepas itu Cik Adila (Jubah Hitam) pun mula la membuat pengumuman dengan dibantu oleh Kak Zurnita disebelahnya... ramai yang terkejut tak sangka... sebab ramai tak tahu yang dia dah bertunang beberapa bulan yang lepas... :) pandai dia simpan rahsia kan... :D ermm... tengok la saper yang pegang rahsia diaa... ;)





Jamuan Pengumuman Perkahwinan.

Anak² dara nak posing sebelum breakfast... :D bagi la cannn... hehehe... nie antara yang berbaris tunggu giliran untuk bagi kad la nie... :D






Kad Jemputan Perkahwinan Adila

Nie kad perkahwinannya... cantik kan... simple but nice... insya allah majlisnya akan diadakan pada 3 Mei 2014 bertempat di Taiping, Perak... Tahniah yer Cik Adila... semoga dipermudahkan segala urusan... :)




Kek Hari Lahir Arpah

Errmmm... inilah kek yang idah hajat nak berikan kepada Cik Arpah adik officemate idah... kad di atas tu idah buat sendiri tu... tapi itu laa... kalau bukan rezeki kan... benda dah ada depan mata pun tak dapat di miliki.... oleh kerana sedikit masalah teknikal... kek tersebut tidak dapat diserahkan kepadanya... jadinya rezeki orang lain laaa... hehehe...



Okay... kepada Cik Arpah Ahmad... kak idah ucapkan Selamat Hari Lahir... semoga dimurahkan rezeki yang halal, diberikan ketenangan hati, dipermudahkan jodoh yang soleh dan semoga dirahmati olehNya di dunia dan akhirat... :)



13 ulasan :

  1. Ingatkan Acik Idah yang buat kek tu tadi, hehhe

    BalasPadam
  2. wahh berita baiknya.. bestnya makan-makan

    BalasPadam
  3. Saya lebih fokus sama makanannya hehehe, selamat ya :)

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..Tahniah buat Adila...Sedapnya nampak pulut kuning tu..dah lama tak makan..

    BalasPadam
  5. aiza ingatkan kak idah yang buat kek tu.. hehe..

    BalasPadam
  6. Berita baik mmg perlu disebarkan... alhamdulillah. Semoga dipermudahkan & dilancarkan segala usaha... aamiin.. :)

    BalasPadam
  7. ohhh...inilah yang kak echah kata ada majlis makan makan tuh....aku siap cakap best lah u all selalu buat majlis hehehe

    tolong ckp adila congrats :)

    BalasPadam
  8. nnti share la resepi kek marble tue kat sini..nampak sedap tuhh! =D

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah...nanti sampaikan salam tahniah saya pada bakal pengantin kak..semoga perkhawinan mereka kekal hingga ke anak cucu..kepada anak2 dara pun boleh kirim salam jugak..hahahaa

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  10. baru umum dah ada jamuan, pas ni kawin lagi la meriah kan.kan..

    BalasPadam
  11. TQ Kikda for everything..sayang K.ida...muah333....

    BalasPadam
  12. macam sedap nasi lemak tu..

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D